Audio Technica presenteert ATH-MSR7SE

De ATH-MSR7SE van Audio Technica

Audio Technica heeft een Special Edition hoofdtelefoon met een mooi uiterlijk uitgebracht in de vorm van de ATH-MSR7SE.

Het Japanse Audio Tecnica heeft de ATH-MSR7NC van een oppepper voorzien. Het resultaat is de ATH-MSR7SE, ofwel de ‘special edition’. Volgens de fabrikant overtreft de geluidskwaliteit van de SE die van het origineel. Ook is het uiterlijk onder handen genomen en moet een betere pasvorm voor nog meer draagcomfort zorgen. De behuizing van de hoofdtelefoon is gemaakt van marineblauw aluminium. Oorschelpen en hoofdband zijn bedekt met een laag donkerbruin kunstleer, deze moeten ook bij lang dragen voor comfortabel luisteren zorgen. Het kloppend hart van de SE’s wordt gevormd door de 45 mm ‘True Motion’-drivers voorzien van een laagje DLC. Waarbij DLC staat voor ‘Diamond Like Carbon’. De drivers zijn volgens Audio Technica meer stabiel ten opzichte van het ‘standaard’ model en zorgen voor een uitstekend pulsgedrag bij lage vervorming.

Erbij

U krijgt bij aanschaf niet alleen de hoofdtelefoon, maar ook een 1,2 meter lange kabel voorzien van zuurstofvrije kopergeleiders (6n-OFC). Verder wordt een afneembare smartphone-kabel meegeleverd waarin zich een ingebouwde microfoon bevindt voor handsfree gesprekken. Ook de welbekende mini-afstandsbediening ontbreekt hier niet. Daarnaast krijgt u er ook nog een 3 meter lange kabel bij voor gebruik binnenshuis. Ook is gedacht aan een draagtas. Het frequentiebereik van de hoofdtelefoon loopt van 5 to 40.000 Hz, waarbij deze met een maximum vermogen van 2000 mW aangestuurd mag worden. De impedantie bedraagt 35 Ohm. Leverbaar vanaf eind oktober 2017 voor een bedrag van €329.

Gerelateerde berichten

The Decemberists – The King Is Dead

In 2009 pakten de Decemberists op hun album The Hazards of Love nog volledig uit met scheurende gitaren en vreemde instrumenten. Een weg die me wel aanstond. Echter, bij The King is Dead gaan we weer helemaal ?back to basic?. Is het de juiste keuze, of zorgt het voor nostalgische gevoelens?

NuForce Cube_01

NuForce introduceert de Cube

NIEUWS – NuForce – bekend van enkele usb-dacs en versterkers – heeft een nieuw product aangekondigd: de Cube. Deze mobiele luidspreker is uiterst compact, maar moet volgens NuForce de ideale reispartner zijn. Het is namelijk ook een dac en koptelefoonversterker.

Geef een reactie