Viertron heeft nieuwe huisstijl dankzij stagiair

Viertron kreeg een nieuwe huisstijl

Dat stagiaires niet alleen goed inzetbaar zijn voor koffie halen bewijst de nieuwe huisstijl van Viertron. Ontworpen door stagiair Raimond.

Het is hartje zomer, waardoor er ook plek is voor berichten met wat minder harde inhoud. Zo liet Viertron weten dat de huisstijl flink onderhanden is genomen door stagiair Raimond. Het resultaat is mooi, zoals te zien op de site van het bedrijf. Alsof er een frisse wind heeft gewaaid bij de leverancier van onder meer de audiomerken Meridian Audio, Supra Cables en Thorens. Behalve de site is inmiddels ook al het drukwerk aangepast, een complete ‘overhaul’ dus.

Optische verlengset

Op het eerste gezicht heeft het niet direct met audio te maken, maar Viertron heeft de nieuwe digitalSTROM glasvezelkit in het assortiment opgenomen. Met deze set kunt u een glasvezelverbinding tussen modem in bijvoorbeeld de kelderkast en de router in de huiskamer leggen. Of u gaat helemaal over op glasvezelnetwerk. De kit bestaande uit POF ofwel Polymer Optical Fibre en bijbehorende adapters maakt dat erg eenvoudig. Wat audio betreft kunt u van één ding zeker zijn: een optische kabel introduceert zeker geen ongewenste galvanische koppelingen.

3 reacties

  1. Inderdaad zijn stagiaires zo nu en dan wel eens erg goed en bedreven in hun werk. Site ziet er strak en zakelijk uit en is vooral erg snel dus Raimond heeft zijn werk ook achter de gordijnen goed op de rails.

Geef een antwoord