web analytics

Terug naar de fifties met Tutti Audio

De Stereogram van Tutti Audio, in een uitvoering met blauwe panelen

Tutti Audio presenteert een prachtig vormgegeven – maar ook stevig geprijsd – nieuw audiomeubel met geïntegreerde speakers. In retrostijl, welteverstaan.

Als u gek bent op vervlogen tijden, dan weet de gloednieuwe Stereogram van Tutti Audio u mogelijk zeer te bekoren. De Stereogram is een hifi-meubel met ingebouwde luidsprekers. Het idee doet natuurlijk erg denken aan de radio-platenspelermeubels uit de jaren vijftig van de vorige eeuw. En inderdaad: Tutti laat weten daar duidelijk door geïnspireerd te zijn. Toch oogt het meubel zeker niet stoffig en ouderwets. Sterker nog: naast de klassieke houtkleurige variant zijn ook van (felle) kleurelementen voorziene versies leverbaar. Tegelijkertijd kunt u ook meteen ‘passende’ apparatuur mee bestellen bij de fabrikant.

Versterker erbij?

Mocht u het willen, dan is er voor het meubel zowel een ‘passende’ buizen- als een solid state-versterker leverbaar. Tevens helpt Tutti Audio u met het aanschaffen en inbouwen van eventuele overige benodigde apparatuur, zoals bijvoorbeeld een platenspeler. Dat maakt het retro-gevoel natuurlijk helemaal compleet. Maar u mag ook uw bestaande apparatuur naar eigen inzicht gebruiken. Behalve een standplaats voor uw apparatuur is er achter de deurtjes ook ruimte voor platen en (of) cd’s. Een mooie kap beschermt uw apparatuur tegen stof als ze niet gebruikt wordt. De vanaf-prijs is echter pittig: 18.000 Britse Ponden. Dat is dus mét speakers, maar zónder versterker of welke andere component dan ook.

Gerelateerde berichten

OPPO HA-1 en PM-1

Probeer de OPPO PM-1 en HA-1 zélf!

Touch and Try de prachtige OPPO HA-1 en PM-1 zelf! Alpha Audio krijgt veel spullen toegestuurd. En u leest er graag over. Maar wij horen net zo graag van zijn trouwe lezers wat zij van een product vinden! En in dit geval hebben wij met JVB Digital een Touch and Try opgezet van de OPPO […]

Logo Consumentenbond

Consumentenbond luidt noodklok over opslagruimte

Op veel smartphones en tablets nemen het besturingssysteem en vooraf geïnstalleerde apps flink wat gigabytes in. Hierdoor blijft er soms maar de helft over van de opslagruimte waarmee fabrikanten adverteren. De Consumentenbond wil dat fabrikanten informatie geven over de netto-opslagcapaciteit, zodat consumenten een eerlijke vergelijking kunnen maken.

1 reactie

Geef een reactie