web analytics

SIMAUDIO presenteert nieuwe MOON 240i

De nieuwe MOON 240i van SIMAUDIO

De nieuwe MOON 240i van SIMAUDIO is een geïntegreerde versterker gepositioneerd als instapmodel.

SIMAUDIO’s MOON 240i is een geïntegreerde versterker met een vermogen van 50 Watt per kanaal. De nadruk bij dit apparaat ligt op digitale connectiviteit. De ingebouwde DAC heeft een maximale PCM-resolutie van 16-32 bit / 384 kHz). DSD wordt ondersteund tot en met DSD256. Tevens is gedacht aan een flinke hoeveelheid analoge ingangen, inclusief een phono-exemplaar. Een OLED scherm en de mogelijkheid tot volledige controle van de 240i (via de beschikbare Control 4 driver) maken het allemaal eenvoudig in gebruik. Wat dat betreft dus alvast een ideale kandidaat om als centrale spil van een muziek- en (of) entertainmentsysteem in te zetten.

Derde kwartaal

Volgens de fabrikant heeft de nieuweling geen moeite met het aansturen van inefficiënte en (of) complexe speakers qua impedantie. Verder is er nog niet heel veel bekend over de 240i. Behalve dat deze in het derde kwartaal van dit jaar leverbaar moet zijn. Een prijskaartje voor het Canadese apparaat is eveneens nog niet beschikbaar. Afwachten dus, maar voor liefhebbers van MOON natuurlijk goed nieuws. Zéker als het straks daadwerkelijk een echte instapprijs blijkt te zijn. Als vanzelfsprekend wordt ook dit model geleverd met de bekende 10-jarige garantie die voor alle producten van de fabrikant geldt.

Gerelateerde berichten

Beats Electronics

“Apple koopt Beats Electronics”

Diverse Amerikaanse media suggereren dat Apple maar liefst 3,2 miljard dollar neerlegt om het hoofdtelefoonmerk Beats Electronics over te nemen. Hardnekkige geruchten wijzen erop dat de overname binnenkort bekend wordt gemaakt.

Audio Research REF75

Audio Research introduceert Reference 75, 150 en 250 Special Edition

Vorig jaar kwam Audio Research met de Galileo GS150 eindversterker op de proppen. Hierin zit de nieuwe KT150-buis geïntegreerd, waardoor er meer stroomcapaciteit, een groter uitgangsvermogen en een langere levensduur mogelijk is. Deze buis is nu ook beschikbaar voor de Audio Research Reference 75, 150 en 250 Special Edition en VSi75.

1 reactie

Geef een reactie