Marantz Melody Media M-CR611 in nieuwe kleuren

in Hi-Fi (966) | Nieuws (2.913) |


De Marantz Melody Media M-CR611 is leverbaar in verschillende kleursettings, waaronder nu ook zilver-goud

Marantz biedt de Melody Media M-CR611 per direct ook aan in de kleursetting zilver-goud. Voor de liefhebbers daarvan dus!

Een flinke tijd terug schreven we hier al een uitgebreide review over de Melody Media M-CR611 van Marantz. De all-in-one scoorde uitstekend, waarbij natuurlijk ook het prettige prijskaartje opvalt. U speelt met dit apparaat ook écht alles – behalve vinyl – af. Er is voorzien in een ingebouwde cd-speler, FM- en DAB+-tuner en een netwerkspeler. Ongetwijfeld om de aandacht weer even te vestigen op dit model dat alweer een poosje meedraait, heeft de fabrikant een nieuwe kleursetting – zilver-goud – bedacht.

Duizendpoot

In de net genoemde uitgebreide test leest u alles over de vele functies – inclusief eindversterker – van deze Marantz. Een stukje van de conclusie willen we u hier niet onthouden: ‘u hebt hiermee een muzieksysteem dat u geen beperkingen oplegt in aan te sluiten apparaten of kwaliteit van de aangeboden geluidskwaliteit. U kunt met deze set luisteren naar Spotify; als uw oren eenmaal hebben ervaren wat hi-res muziek toevoegt aan muzikale beleving wilt u waarschijnlijk niet meer anders. En wat fijn dat de Melody dit allemaal laat horen’. Een mooie instapper dus in de wereld van streaming met ondersteuning voor onder meer DSD. En dat voor een bedrag van slechts €599.

  • Geef een reactie

    U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


    Gerelateerde items? Zie ook: