web analytics

Luzli Roller MK01, een oprolbare koptelefoon

De Luzli Roller MK01

De nieuwe Luzli Roller MK01 is een oprolbare koptelefoon, wegstoppen in een tas is daardoor snel en eigenlijk ook wel leuk werk.

Er is een tijd geweest dat er veel oprolbare systemen waren. Denk aan oprolbare bewaardozen en meer moois. Oprol-items zijn vervolgens een hele tijd ‘uit’ geweest, maar de Luzli Roller MK01 bewijst dat het idee nog steeds prima werkt. Het betreft een gesloten hoofdtelefoon die met de hand in Zwitserland wordt gemaakt. De hoofdband bestaat uit een set roestvrijstalen springveren en elementen die oprollen mogelijk maken. Extra voordeel van deze flexibele draagband is dat hij zich perfect aan het hoofd van de luisteraar aanpast. Dat belooft een prima draagcomfort.

Niet echt goedkoop

De Roller MK01 wordt geleverd met een suède draagtas, maar voor de liefhebbers is er ook een houten display box leverbaar. De 30 mm drivers hebben een universeel bruikbare impedantie van 32 Ohm. Heel goedkoop is de Roller helaas niet met een prijskaartje van $3000. Maar daar krijgt u dan wel een echt stukje handgemaakte Zwitserse techniek voor terug natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Tannoy Precision

Tannoy presentatie bij Auditorium Mimemis

NIEUWS – Tijdens de laatste CES (Las Vegas) heeft het Schotse merk Tannoy diverse nieuwe producten gelanceerd. Zo werd onder andere de Definition DC10A getoond, maar ook de geheel nieuwe luidsprekerlijn Precision. De Precision-lijn omvat twee zuilluidsprekers, een monitor- en een centerluidspreker. Interessant, want daardoor is de Precision ook perfect inzetbaar voor Home Cinema.

spotify

‘Artiesten beslissen zelf over Spotify Free’

De gratis versie van Spotify komt in toenemende mate onder druk te staan. Taylor Swift verwijderde al haar liedjes van de streamingdienst, terwijl veel nieuwe albums niet beschikbaar zijn op het platform. De kersverse cd´s van Coldplay en Adele zijn daar twee recente voorbeelden van. Volgens de The Wall Street Journal geeft Spotify artiesten binnenkort de macht […]

Geef een reactie