web analytics

Bass+, nieuwe serie hoofdtelefoons van Philips

De Philips SHB3075BK/00 uit de nieuwe BASS+ serie

Philips presenteert de Bass+ serie hoofdtelefoons en in- en over-ears. Allemaal draadloos en voorzien van een microfoon voor handsfree gesprekken.

De nieuwe serie Bass+ van Philips omvat over-, on- en in-ear exemplaren. Allen kenmerken zich door het feit dat ze draadloos zijn. En dat er een budgetvriendelijk prijskaartje aan hangt. Zo kost de SHB3075BK/00 (waarbij BK staat voor zwart, er zijn ook andere kleuren beschikbaar) maar €49,99. Hiervoor krijgt u een over-ear Bluetooth hoofdtelefoon voorzien van 32 mm drivers en zachte oorkussens. Praktisch is dat u deze koptelefoon ook kunt opvouwen. Helaas ontbreekt aptX, maar voor onderweg is dat ook weer geen onoverkomelijk drama. Via de in de kabel gebouwde schakelaars zorgt u voor afstandsbediening van uw smartphone of tablet. Ook handsfree bellen is via een knopdruk beschikbaar. Deze koptelefoon draait overigens 12 uur op een volle acculading; een usb-laadkabel wordt meegeleverd.

Bas

Zoals de naam al doet vermoeden heeft Philips bij alle modellen in de nieuwe serie extra aandacht besteed aan het laag. Hoe dat in de praktijk uitpakt is een kwestie van uitproberen, ieders smaak is anders. Ook meldt de fabrikant dat de pasvorm geoptimaliseerd is, wat voor een uitstekend draagcomfort moet zorgen. Leuk voor onderweg dus, zonder dat u er heel veel geld voor neer moet tellen.

Gerelateerde berichten

Sonos Play 5 2015

Nieuwe Sonos PLAY:5 heeft Trueplay en kost 579 euro

Sonos brengt dit najaar een nieuwe versie van de Sonos Play:5 uit. De vernieuwingen bestaan onder meer uit een vers design en de mogelijkheid om de speakers op verschillende manieren neer te zetten. Bovendien introduceert Sonos de nieuwe functie Trueplay voor de PLAY:1, PLAY:3 en PLAY:5.

Geef een reactie