web analytics

Audiofiele X-Fi audio show komt er weer aan

De X-Fi audio show vindt dit jaar plaats op 30 september en 1 oktober

De X-Fi audio show vindt dit jaar plaats op 30 september en 1 oktober. Net als altijd weer in de Koningshof te Veldhoven.

Nederland kent zijn eigen inmiddels gerenommeerde high-end festijn in de vorm van de X-Fi. Deze wordt sinds 2010 in Veldhoven georganiseerd en trekt altijd weer veel mensen. U kunt er natuurlijk heel veel apparatuur bekijken en vooral beluisteren. Maar ook een praatje maken met bijvoorbeeld een distributeur is mogelijk. Daarnaast is voorzien in een uitgebreid programma aan workshops en voordrachten. En verder is er veel live muziek. Dit jaar is er wat dat betreft zelfs een nieuwtje: het auditorium van de Koningshof wordt ingezet. Daar zijn 250 zitplaatsen te vinden en dus meer plek om te genieten van optredens. De komende editie vindt plaats op 30 september en 1 oktober, tijd om te gaan plannen dus.

Kaartverkoop gestart

Tickets voor het evenement zijn per direct verkrijgbaar. Voor alleen de zaterdag óf de zondag betaalt u €10. Wilt u beide dagen bezoeken, dan kost een combiticket €16. De X-Fi 2017 vindt plaats in de Koningshof in Veldhoven (gemeente Eindhoven), te vinden aan de Locht 117 aldaar. De Koningshof heeft overigens een interessante geschiedenis voor een ieder die daarin geïnteresseerd is. Tegenwoordig is het een congrescentrum en hotel, maar het is ooit in 1886 begonnen als klooster. Ook werd een meisjesschool en later een scholengemeenschap toegevoegd. De laatste oorspronkelijke bewoners van het klooster – nonnen dus – trokken er pas in 1979 weg.

Gerelateerde berichten

Apple Music

Josh Homme en Elton John radio-dj’s in Apple Music

Eerder las u op Alpha Audio al dat Apple Music op 30 juni beschikbaar komt en dat er onder de naam Beats One een wereldwijd radiostation beschikbaar komt. Verschillende bekende artiesten fungeren als radio-dj, zoals Elton John, Josh Homme (Queens Of The Stone Age) en nog meer allerlei populaire muzikanten.

1 reactie

Geef een reactie