web analytics

Ashdown hoofdtelefoons met VU-meters verkrijgbaar

De Meters van Ashdown

Het Britse merk Ashdown is vooral bekend van podiumapparatuurs als basgitaarversterkers, maar de consument (u dus) kan z’n hart ophalen aan een serie nieuwe hoofdtelefoons.

Begin december vorige jaar schreven we over de op springen staande serie hoofdtelefoons van Ashdown. En nu zijn de bijzonder ogende koptelefoons met de toepasselijke naam Meters daadwerkelijk verkrijgbaar. Meest opvallende onderdeel is ongetwijfeld de aan de buitenkant van de oorschelp aanwezige VU-meter. Daar hebt u zelf – zonder spiegel – niet zo heel veel aan, maar het staat natuurlijk wel heel erg leuk. Met een Ashdown op het hoofd bent u zeker van verwonderde blikken, als u met uw aankoop de straat op durft.

Kijken

De importeur stuurde ons een aantal links met video’s van de Meter in actie. Niet dat u daardoor iets meekrijgt van de geluidskwaliteit, maar het geeft een prima indruk van het bijzondere uiterlijk. De koptelefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin (‘tan’) en roze (‘rose’). U betaalt er €314.93 voor. Verder zien we op de site van de webshop ook in-ears (zonder metertje) en een Bluetooth speakerset. Deze laatste is wederom voorzien van een karateristieke VU-meter.

 

 

Gerelateerde berichten

Martin logan Neolith

Alpha Cost is no object Show 2016

Altijd leuk: naar een ‘dikke set’ luisteren. Zeker als het ook nog om een gloednieuw model gaat. Alpha High End in Antwerpen heeft jaarlijks een ‘cost is no object’ show waarbij zo’n beetje alles uit de kast getrokken wordt. Deze is de show op 23 en 24 januari 2016. 

Concept B 20-zijkant

Teufel Concept B 20

De Duitse Duivel – we moeten de woordspeling blijven maken – heeft weer een nieuwe luidsprekerset voor de pc. De Concept B 20 staat onder de Concept B 200 USB die mateloos populair bleek. De Concept B 200 USB is 249 euro… pittig, maar redelijk gezien de uitmuntende geluidskwaliteit. De Concept B 20 kost minder […]

4 reacties

Geef een reactie