web analytics

Ashdown hoofdtelefoons met VU-meters verkrijgbaar

De Meters van Ashdown

Het Britse merk Ashdown is vooral bekend van podiumapparatuurs als basgitaarversterkers, maar de consument (u dus) kan z’n hart ophalen aan een serie nieuwe hoofdtelefoons.

Begin december vorige jaar schreven we over de op springen staande serie hoofdtelefoons van Ashdown. En nu zijn de bijzonder ogende koptelefoons met de toepasselijke naam Meters daadwerkelijk verkrijgbaar. Meest opvallende onderdeel is ongetwijfeld de aan de buitenkant van de oorschelp aanwezige VU-meter. Daar hebt u zelf – zonder spiegel – niet zo heel veel aan, maar het staat natuurlijk wel heel erg leuk. Met een Ashdown op het hoofd bent u zeker van verwonderde blikken, als u met uw aankoop de straat op durft.

Kijken

De importeur stuurde ons een aantal links met video’s van de Meter in actie. Niet dat u daardoor iets meekrijgt van de geluidskwaliteit, maar het geeft een prima indruk van het bijzondere uiterlijk. De koptelefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin (‘tan’) en roze (‘rose’). U betaalt er €314.93 voor. Verder zien we op de site van de webshop ook in-ears (zonder metertje) en een Bluetooth speakerset. Deze laatste is wederom voorzien van een karateristieke VU-meter.

 

 

Gerelateerde berichten

Sonos Multifamily

Sonos op termijn naar de beurs?

Het streamingmerk Sonos is geen onbekende op dit platform. Met een heus marketingoffensief – zie de recente TV-commercials en online advertenties – doet men er momenteel alles aan om de naamsbekendheid nog verder te vergroten. De voornaamste reden hiervoor is de sterk opkomende concurrentie, die op basis van prijs proberen marktaandeel af te snoepen. Sterk […]

4 reacties

Geef een reactie