Ashdown hoofdtelefoons met VU-meters verkrijgbaar

in Nieuws (2.920) | Personal Audio (289) |


De Meters van Ashdown

Het Britse merk Ashdown is vooral bekend van podiumapparatuurs als basgitaarversterkers, maar de consument (u dus) kan z’n hart ophalen aan een serie nieuwe hoofdtelefoons.

Begin december vorige jaar schreven we over de op springen staande serie hoofdtelefoons van Ashdown. En nu zijn de bijzonder ogende koptelefoons met de toepasselijke naam Meters daadwerkelijk verkrijgbaar. Meest opvallende onderdeel is ongetwijfeld de aan de buitenkant van de oorschelp aanwezige VU-meter. Daar hebt u zelf – zonder spiegel – niet zo heel veel aan, maar het staat natuurlijk wel heel erg leuk. Met een Ashdown op het hoofd bent u zeker van verwonderde blikken, als u met uw aankoop de straat op durft.

Kijken

De importeur stuurde ons een aantal links met video’s van de Meter in actie. Niet dat u daardoor iets meekrijgt van de geluidskwaliteit, maar het geeft een prima indruk van het bijzondere uiterlijk. De koptelefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin (‘tan’) en roze (‘rose’). U betaalt er €314.93 voor. Verder zien we op de site van de webshop ook in-ears (zonder metertje) en een Bluetooth speakerset. Deze laatste is wederom voorzien van een karateristieke VU-meter.

 

 

  • Met de afvlakking van iTunes en Apple (en waarschijnlijk ook Android) kun je een maximaal volume alvast zichtbaar instellen….je weet dan zeker dat je niet te luid afspeelt
    .

    • Met de afvlakking van iTunes en Apple (en waarschijnlijk ook Android) kun je een maximaal volume alvast zichtbaar instellen….je weet dan zeker dat je niet te luid afspeelt

  • Geef een reactie

    U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


    Gerelateerde items? Zie ook: