Arcam Solo Muso luidspreker, voor film en muziek

De Arcam Muso is leverbaar in zilver en zwart

Hoewel Arcam misschien niet direct als speakerfabrikant bekend staat heeft de fabrikant toch deze Solo Muso luidpreker in het assortiment.

De Solo Muso van Arcam is ontworpen om perfect samen te werken met de Solo Movie en Solo Music systemen van hetzelfde merk. Het betreft een tweeweg-systeem met een 125mm driver voor laag en midden. Daarnaast is voorzien in een 25 mm aluminium domed tweeter. Het maximale vermogen waarmee u de 4 Ohm speaker aan mag sturen bedraagt 80 Watt. Het frequentiebereik loopt van 70 Hz tot 22 kHz. Omdat er de baspoort zich aan de voorkant bevindt, kunt u de speaker volgens de fabrikant dicht tegen muren gebruiken. Dit zal volgens hen geen invloed hebben op de weergave.

Beugels en standaard

Voor montage aan de muur is voor de Muso een passende beugel beschikbaar. Gaat u liever ‘traditioneel’ te werk, dan is tevens een statief beschikbaar voor ‘vrije’ opstelling. De speaker is leverbaar in de kleuren zwart of zwart. Het ontwerp oogt in ieder geval speels en moet moeiteloos in zo ongeveer elk interieur passen. Daarbij komen de bescheiden afmetingen van 150 x 270 x 165 mm goed van pas. Het zijn in ieder geval ideale speakers om het geluid van films een flinke oppepper te geven, maar ook muziek komt – getuige de specificaties – vast behoorlijk uit de verf.

Gerelateerde berichten

Loewe

Stargate Capital neemt Loewe over

Hoewel een groep investeerders de financiering eerder niet rond kreeg, is er nu dan toch een overnamepartner gevonden. Onder de naam Stargate Capital neemt een andere investeerdersgroep Loewe over. Hier valt onder meer de volledige bedrijfsactiviteit en de productie onder. Wel zijn er gevolgen voor het personeel, want een kwart van alle werknemers is zijn […]

4 reacties

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review DALI Oberon 1 monitor

Review DALI Oberon 1 monitor