Schanks Audio presenteert versterkermodule Komposit

De Komposit van Schanks

Het Duitse Schanks Audio heeft een nieuwe versterkermodule met de naam Komposit ontwikkeld, bedoeld voor inbouw in actieve speakers.

Schanks is een fabrikant van voornamelijk actieve luidsprekers. Helemaal verwonderlijk is het dus niet dat ze nu met de nieuwe Komposit versterkermodule uit zijn gekomen. De module levert 50 Watt in 8 Ohm en 75 Watt in 4 Ohm. Het geheel is bedoeld om ingebouwd te worden in een actieve speaker. Bijvoorbeeld in nieuw te verschijnen speakers van het merk. Volgens de fabrikant behoort ook upgraden van eerdere speakers van Schanks tot de mogelijkheden.

Verbeteringen

Ten opzichte van voorgaande modellen biedt de Komposit onder meer minder vervorming en een verhoogde dempingsfactor. Ook is de tegenkoppeling verbeterd. Wat leverbaarheid en prijs betreft dient u navraag te doen bij de fabrikant. Mocht er een prettig prijskaartje aan de module blijken te hangen, dan leent deze zich wellicht ook voor experimenten met andere speakers. Maar dat is dan weer meer iets voor de liefhebber van de soldeerbout en ander gereedschap.

Gerelateerde berichten

Zangeres The Cranberries onverwacht overleden (46)

Vanavond bereikte ons het droevige bericht dat Dolores O’Riordan op 46-jarige leeftijd onverwacht is overleden. De zangeres van The Cranberries brak in 1994 wereldwijd door met de hit Zombie en behoorde in de jaren ’90 tot de grotere rockbands van dat decennium. In totaal verkochten de Ieren veertig miljoen albums, waarvan ‘No Need To Argue’ uit […]

1 reactie

Geef een reactie