Schanks Audio presenteert versterkermodule Komposit

in Hi-Fi (972) | Nieuws (2.924) |


De Komposit van Schanks

Het Duitse Schanks Audio heeft een nieuwe versterkermodule met de naam Komposit ontwikkeld, bedoeld voor inbouw in actieve speakers.

Schanks is een fabrikant van voornamelijk actieve luidsprekers. Helemaal verwonderlijk is het dus niet dat ze nu met de nieuwe Komposit versterkermodule uit zijn gekomen. De module levert 50 Watt in 8 Ohm en 75 Watt in 4 Ohm. Het geheel is bedoeld om ingebouwd te worden in een actieve speaker. Bijvoorbeeld in nieuw te verschijnen speakers van het merk. Volgens de fabrikant behoort ook upgraden van eerdere speakers van Schanks tot de mogelijkheden.

Verbeteringen

Ten opzichte van voorgaande modellen biedt de Komposit onder meer minder vervorming en een verhoogde dempingsfactor. Ook is de tegenkoppeling verbeterd. Wat leverbaarheid en prijs betreft dient u navraag te doen bij de fabrikant. Mocht er een prettig prijskaartje aan de module blijken te hangen, dan leent deze zich wellicht ook voor experimenten met andere speakers. Maar dat is dan weer meer iets voor de liefhebber van de soldeerbout en ander gereedschap.

  • Schanks een fabrikant met potente, voor de eigen luidsprekers maakt men maakt gebruik van DSP filtering en inhuis MFB feedback welbekent van Philips.

  • Geef een reactie

    U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


    Gerelateerde items? Zie ook: