Schanks Audio presenteert versterkermodule Komposit

De Komposit van Schanks

Het Duitse Schanks Audio heeft een nieuwe versterkermodule met de naam Komposit ontwikkeld, bedoeld voor inbouw in actieve speakers.

Schanks is een fabrikant van voornamelijk actieve luidsprekers. Helemaal verwonderlijk is het dus niet dat ze nu met de nieuwe Komposit versterkermodule uit zijn gekomen. De module levert 50 Watt in 8 Ohm en 75 Watt in 4 Ohm. Het geheel is bedoeld om ingebouwd te worden in een actieve speaker. Bijvoorbeeld in nieuw te verschijnen speakers van het merk. Volgens de fabrikant behoort ook upgraden van eerdere speakers van Schanks tot de mogelijkheden.

Verbeteringen

Ten opzichte van voorgaande modellen biedt de Komposit onder meer minder vervorming en een verhoogde dempingsfactor. Ook is de tegenkoppeling verbeterd. Wat leverbaarheid en prijs betreft dient u navraag te doen bij de fabrikant. Mocht er een prettig prijskaartje aan de module blijken te hangen, dan leent deze zich wellicht ook voor experimenten met andere speakers. Maar dat is dan weer meer iets voor de liefhebber van de soldeerbout en ander gereedschap.

Gerelateerde berichten

Van Medevoort weg bij Clofis

NIEUWS – Er is een tijd van komen en gaan… En na twee jaar heeft Van Medevoort besloten Clofis NL als distributeur te laten gaan. Ze hebben de touwtjes weer in eigen handen genomen en voorzien de distributeurs – nationaal en internationaal nu zelf van de producten. 

1 reactie

Geef een reactie