Nativ Vita Music Player per direct leverbaar

De Nativ Vita Music Player

Het heeft even mogen duren, maar de Nativ Vita Music Player is per direct leverbaar. Inclusief nieuw toegevoegde ondersteuning voor Apple Music.

Vorig jaar al schreven we over de Vita Music Player van Nativ. In de overtuiging dat het apparaat snel verkrijgbaar zou zijn. Dat bleek toch allemaal wat langer op zich te laten wachten. Maar eindelijk is het dan zover. Heel oneerbiedig zou u de Vita kunnen zien als een tablet verpakt in een mooi stukje hout. Maar onder de motorkap is er natuurlijk veel meer gaande, het audiocircuit is op geen enkele manier vergelijkbaar met wat u in de gemiddelde tablet aantreft.

Apple Music toegevoegd

In de nieuwste versie van de firmware heeft de fabrikant ook meteen ondersteuning voor Apple Music toegevoegd. Het betekent dat u met zo ongeveer elke dienst contact kunt maken en uw hele muziekverzameling – on- of offline – eenvoudig kunt benaderen. Intern kan een harde schijf met een capaciteit tot 4TB ingebouwd worden. Wilt u vooral doodse stilte, dan kan gekozen worden voor een SSD. De Vita kost $1599.

9 reacties

 1. Ik heb de stap wel gewaagd en via Indigog de Nativ Vita gekocht. Heeft een poos geduurd maar hij staat inmiddels thuis.
  Erg mooie streamer, werkt bij mij perfect met lokale muziek / Roon en Spotify. Lekker veel aansluitingen en het touchscreen werkt ook perfect. Hiervoor een Microvendu gehad en weggedaan vanwege een toch wat beperkter gebruiksgemak, ook qua geluidskwaliteit ben ik er niet op achteruit gegaan volgens mij..
  Wel zijn er veel opties die nog verwerkt moeten worden in software updates, voor mij geen probleem aangezien ik hem voor een lagere prijs heb gekocht maar zou wel netjes zijn als ze dat melden bij een aankoop voor het volledige bedrag.

 2. Begin 2016 heb ik een paar keer contact met ze gehad. Toen waren de units $ 699 als pre-order. Na het Olive One debacle durfde ik het toch niet aan. De hardware zal wel goed in elkaar zitten, maar de software en app zijn toch doorslaggevend of de apparatuur prettig in gebruik is. Ik ben benieuwd naar een eerste review waar dit wordt beoordeerld.

   1. Ik heb meteen en kan je verzekeren dat de support subliem is. Zowel op mails als op het forum krijg je vrijwel direct een reactie waar je wat aan hebt, of die al dan niet aangeeft of het op de roadmap staat. Ik maak me dan ook geen zorgen een van de eersten te zijn omdat heel duidelijk is dat nativ er een succes van wil maken

 3. “We are also working on support for the new Master Quality Authenticated (MQA) technology”

  MQA zijn ze dus mee bezig. Staat overigen op de link die jezelf hebt doorgegeven. De DAC kost $1899 genaamd de NATIV WAVE. De Vita met 2TB SSD kost $1749 en met 4TB SSD $2999. Ook op jou link te vinden.

Geef een antwoord