web analytics

ECLIPSE TD-M1 volledig uitverkocht en uitgeproduceerd

Het gaat moeilijk worden om nog een ECLIPSE TD-M1 te scoren

Mocht u nog een ECLIPSE TD-M1 willen scoren, dan is de kans daarop inmiddels minimaal. Ze zijn officieel uitverkocht in Europa.

Het draadloze ECLIPSE TD-M1 speakersysteem is niet alleen uitverkocht in Europa, ook worden ze niet meer geproduceerd. Het betekent dat het einde voor deze slanke designspeakers is gekomen. Er schijnt echter nog een aantal exemplaren aangeboden te (gaan) worden in zeer gelimiteerde oplages. Mocht u dus écht nog een setje willen, dan loont het misschien de moeite eens bij uw hifi-zaak in de buurt navraag te doen.

Niet getreurd

Anderzijds geldt dat u ook weer niet al te veel moet treuren als u misgrijpt. De prettig geprijsde TD307MK2A of de duurdere TD508MK3 lijken qua design erg op de (vrijwel) niet meer leverbare TD-M1. Wel betreft het hier passieve exemplaren, dus u moet zelf voor de versterking en streamingopties zorgen. Maar ook dat is nog wel te overzien. Voor de liefhebbers is het te hopen dat ECLIPSE met een qua functionaliteit waardige opvolger komt.

Gerelateerde berichten

Simple Audio Roomplayer+ (1)

Simple Audio lanceert Roomplayer+

In 2012 bracht de jonge fabrikant Simple Audio zijn Roomplayer uit. Hiermee is het mogelijk om in meerdere kamers naar muziek te luisteren. De afgelopen periode heeft Simple Audio hard gewerkt om een aantal verbeterpunten te implementeren. Het resultaat is de Roomplayer+.

Mark Levinson 585

Demo Mark Levinson No 585 bij Beter Beeld & Geluid

De Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid heeft een interessante demonstratie op de planning staan. Op zaterdag 19 september laat de winkel alle verschillen tussen de Mark Levinson No 383 en de nieuwe versterker No 583 zien én vooral horen.

Geef een reactie