Stijlvolle 99 Neo hoofdtelefoon van Meze

De nieuwe Meze 99 Neo

De nieuwe Meze 99 Neo is een gesloten koptelefoon met een klassiek uiterlijk. U kunt er mobiel en thuis gebruik van maken.

Meze heeft voor de 99 Neo materialen als roestvrij staal en aluminium-zink gebruikt. Deze moeten een lange levensduur van de gesloten hoofdtelefoon garanderen. In tegenstelling tot ‘die andere’ 99 – ofwel de 99 Classics – treft u deze keer geen walnoten oorschelpen aan. De fabrikant heeft nu gekozen voor meer traditionele materialen. De 40 mm Neodymium drivers zorgen voor voor een frequentiebereik van 15 Hz tot 25 kHz. De kabel van de hoofdtelefoon bevat een ingebouwde microfoonmodule voor handsfree bellen.

Onderhoudsvriendelijk

Volgens Meze is de 99 Neo onderhoudsvriendelijk. In het geval dat er ooit eens iets kapot gaat is reparatie eenvoudig. De nieuweling is vanaf eind deze maand verkrijgbaar voor een bedrag van €249 Euro.

6 reacties

 1. 15Hz is heel laag maar ik bedoelde dat ik het door jullie aangegeven hoogste bereik van 15kHz laag vind. Op de site van Meze staat 25kHz hetgeen me aannemelijker lijkt. Volgens mij moet je dat even corrigeren.

   1. Ik weet het verschil tussen Hz en KHz. Volgens de website van Meze is het frekwentiebereik 15Hz – 25kHz. In jullie tekst staat 15Hz – 15kHz. Ik wil jullie er alleen op attenderen dat te corrigeren.
    Groet,
    Emiel

 2. Ik vond het al wat laag, 15kHz.
  Volgens de specs op de site van Meze is het frequentiebereik 15Hz-25kHz.
  Jaap, volgens FB ben je vandaag jarig:
  VAN HARTE GEFELICITEERD!

Geef een antwoord