Savor Audio exclusief distribiteur McIntosh in Benelux

Savor Audio verkreeg de exclusieve distributierechten voor de Benelux van het merk McIntosh

Savor Audio b.v. verkrijgt de exclusieve distributierechten voor McIntosh voor de gehele Benelux, een mooie toevoeging aan het al bestaande rijtje merken.

Savor Audio is per direct aangesteld als exclusief distributiepartner van het high end audiomerk McIntosh voor de Benelux. Eerder dit jaar werd het bedrijf al aangesteld als de exclusieve distributiepartner voor de gehele Benelux voor de premium audiomerken Audio Research, Pryma, Sumiko en Sonus faber. Nu Savor Audio de distributierechten voor McIntosh heeft verkregen is de moedermaatschappij Hifi Nederhold b.v een flinke stap dichterbij haar doelstelling gekomen. Het management liet eerder weten dat zij alles zou bewerkstelligen om ‘opnieuw de nummer één te worden voor de distributie van ‘premium luxury’ audiomerken voor de vakspeciaalzaak’.

Trots

Verder laat de distributeur weten ‘trots te zijn dat zij geselecteerd zijn als partner en dat zij hierdoor het aanbod van selectief gedistribueerde merken voor de vakspeciaalzaak hebben weten te vergroten. De liefhebber van mooie hifi-producten heeft nog steeds een sterke voorkeur voor de vakspeciaalzaak en dankzij een uitstekend, exclusief dealernetwerk kan Savor Audio de wensen van die consument meer dan perfect invullen’. Kortom, weer een adres in de buurt erbij voor een internationaal high-end merk. Of beter: voor een serie merken die onder deze noemer vallen.

Gerelateerde berichten

Sony NWZ-W273

Sony brengt waterbestendige walkman

NIEUWS – Walkmans zijn voor onderweg. Dat is een inkoppertje. Waarom zijn ze dan eigenlijk niet allemaal stoot- en waterbestendig? Immers: de doelgroep bij uitstek is de sporter; die zijn bijna altijd onderweg namelijk. Sony brengt met de NWZ-W273 een sportmodel dat tegen water kan. 

Q Acoustics logo

Q Acoustics kondigt Media 4 soundbar aan

De Britse luidsprekerfabrikant Q Acoustics komt met een nieuwe soundbar. De Media 4 verschijnt in juni voor een adviesprijs van 400 pond. Opvallend is dat het apparaat in tegenstelling tot de meeste soundbars van andere fabrikanten geen HDMI-aansluiting aan boord heeft.

2 reacties

  1. Ik heb nog nooit een mcintosh in het echt gezien, ook niet bij iemand anders, fysieke audio winkel etc. Alleen op het internet.

    Het heeft wel iets, en ik vergelijk het gevoel dat het meest in de buurt komt van het blinkende chrome werk dat bekend staat als Burmester.

Geef een reactie