Penhold importeur Martin Logan

ElectroMotion

Na decennia verandert Martin Logan van importeur. De nieuwe partij die dit luidsprekermerk – bekend om zijn elektrostaten – gaat voeren is Penhold. Wel bekend van merken als AVM, Anthem en Paradigm.

Martin Logan heeft eigenlijk geen introductie nodig. Het merk is beroemd vanwege zijn elektrostatische luidsprekers. Wie nog nooit een elektrostaat heeft gehoord, zal toch echt eens naar een winkel moeten stappen om dit te ervaren. Het is zo anders dat het maar lastig te omschrijven is. Woorden als extreem snel, detailrijk en los komen boven… maar goed; ervaar het eens.

Andere importeur

Martin Logan heeft decennia bij dezelfde importeur gezeten – Audio Quartet. Daar is nu een einde aan gekomen. Penhold zal dit merk oppakken. Het past – zegt Penhold – perfect binnen hun productgamma dat bestaat uit onder meer AVM, Anthem en Paradigm. Wij zijn vooral benieuwd naar de combinatie van AVM en Logan, aangezien we zelf erg enthousiast zijn over AVM.

We hopen dat Penhold het aantal kundige dealers van Logan zal gaan uitbreiden. Het merk verdient toch wat meer aandacht dan dat het nu krijgt.

Gerelateerde berichten

Tingsha Roadshows

Tingsha’s Roadshows, bijzondere luistersessies

NIEUWS – Meer shownieuws en dit keer in de vorm van een geheel nieuw roadshow-concept. De Tingsha’s Roadshows bieden liefhebbers namelijk luistersessies aan in hun eigen vertrouwde omgeving, met de mogelijkheden en producten van Tingsha. Dat kan bij de audiowinkel/dealer of naargelang de plaatselijke mogelijkheden in diverse faciliteiten. Denk maar aan hotels, kastelen, een charmante […]

3 reacties

Geef een reactie