web analytics

Pass Labs XP12 en XP17 – High End Munchen 2017

Pass Labs introduceert op de High End twee nieuwe pre-amps: de XP12 en XP17. De XP12 is de opvolger van de XP10 lijn-voortrap. De XP17 vervangt de XP15 phonotrap.

Pass Labs introduceert niet zo vaak nieuwe producten. De X2.5 is bijvoorbeeld 10 jaar in productie geweest. De XP10 die deze heeft opgevolgd is ongeveer 9 jaar meegegaan. De reden is dat Pass Labs van mening is dat er écht wat verbeterd moet zijn. En dat is er. De nieuwelingen hebben nieuwe voedingen gekregen én in geval van de XP12 een nieuwe volumeregeling. Het resultaat is bij de XP17 een significant lagere ruisvloer. En bij de XP12 een nog betere – schonere – regeling van het volume. En dus een verbeterde weergave.

To come…

Natuurlijk komt er meer dit jaar. Want als de XP12 en XP17 nu zijn aangekondigd, zullen de grotere broertjes ook aan vervanging toe zijn. Eind dit jaar moeten de XP20 en XP30 baan ruimen voor hun opvolgers…

Video Pass Labs – High End Munchen 2017

Gerelateerde berichten

Grote Harbeth-show bij Audio Ingang

Audio Ingang gaat stevig van start. Melden ze eerst nog dat ze Manger naar Nederland halen, nu organiseren ze een grote show rondom Harbeth. Deze vindt plaats op 24 en 25 april bij Beter Beeld en Geluid in Hilversum.

1 reactie

Geef een reactie