web analytics

Paradigm Persona – High End Munchen 2017

Paradigm Persona

Paradigm is al ruim twee jaar aan het ‘teasen’ met de Concepts van de Persona-serie. Nu is hij er eindelijk! De complete line-up was te zien op de High End Munchen 2017. Wij laten het u zien en lopen de lijn even langs.

De nieuwe Persona-serie van Paradigm is zonder enige twijfel een high-end line-up. De nieuwe 9H is een Hybrid vloerstaander met actief laag (1400 watt per speaker) en passief hoog. De prijs: 18.000 euro per stuk. Gelukkig zijn er nog meer modellen, zoals de Persona 7F, 5F en 3F. Dat zijn allemaal vloerstaanders. Dan is er nog een Persona B bookshelf, een ‘C’ center en een subwoofer.

De prijzen lopen van ongeveer €4500 / 5000 voor de bookshelf (per stuk) naar 9000 voor de center en rond de 13.000 voor de 7F, 10.000 voor de 5F en 6000 voor de 3F. De SUB moet ongeveer 8500 euro gaan kosten. Geen misselijke prijzen. Maar als we het zo inschatten komt Paradigm gemakkelijk mee met de concurrenten.

Video Paradigm Persona

Gerelateerde berichten

Teufel Definion 5

Video Teufel Definion 5

VIDEO – We hebben al eerder een introductievideo van de Teufel Definion 5 online gezet. Tijdens de introductie hebben we ook kort kunnen luisteren, maar dat is in een onbekende ruimte én op een onbekend systeem. Nu hebben we de set rustig in onze eigen woonkamer en dat geeft ook gelegenheid om de Definion 5 […]

1 reactie

Geef een reactie