web analytics

Paradigm Persona – High End Munchen 2017

Paradigm Persona

Paradigm is al ruim twee jaar aan het ‘teasen’ met de Concepts van de Persona-serie. Nu is hij er eindelijk! De complete line-up was te zien op de High End Munchen 2017. Wij laten het u zien en lopen de lijn even langs.

De nieuwe Persona-serie van Paradigm is zonder enige twijfel een high-end line-up. De nieuwe 9H is een Hybrid vloerstaander met actief laag (1400 watt per speaker) en passief hoog. De prijs: 18.000 euro per stuk. Gelukkig zijn er nog meer modellen, zoals de Persona 7F, 5F en 3F. Dat zijn allemaal vloerstaanders. Dan is er nog een Persona B bookshelf, een ‘C’ center en een subwoofer.

De prijzen lopen van ongeveer €4500 / 5000 voor de bookshelf (per stuk) naar 9000 voor de center en rond de 13.000 voor de 7F, 10.000 voor de 5F en 6000 voor de 3F. De SUB moet ongeveer 8500 euro gaan kosten. Geen misselijke prijzen. Maar als we het zo inschatten komt Paradigm gemakkelijk mee met de concurrenten.

Video Paradigm Persona

Gerelateerde berichten

Video Bose Soundlink Wireless Mobile

VIDEO – We zijn bij Bose op bezoek geweest om onder meer de nieuwe SoundLink Wireless Mobile bluetooth luidspreker te bekijken en beluisteren. Over de klankmatige eigenschappen kunnen we nog niet veel vertellen. Wel kunnen we natuurlijk het product laten zien. We pakken hem uit voor u en vertellen er wat over!

Audio Physic introduceert Classic Line

NIEUWS – Kijk, dat is mooi nieuws! Audio Physic heeft een nieuwe serie: de Classic Line. Er komen een aantal modellen waarvan er al twee beschikbaar zijn. De Classic 10 en de Classic 20. Later komt nog een Classic Compact en een Classic Center. Het mag duidelijk zijn dat deze serie voor de thuisbioscoop is. 

1 reactie

Geef een reactie