web analytics

Paradigm Persona – High End Munchen 2017

Paradigm Persona

Paradigm is al ruim twee jaar aan het ‘teasen’ met de Concepts van de Persona-serie. Nu is hij er eindelijk! De complete line-up was te zien op de High End Munchen 2017. Wij laten het u zien en lopen de lijn even langs.

De nieuwe Persona-serie van Paradigm is zonder enige twijfel een high-end line-up. De nieuwe 9H is een Hybrid vloerstaander met actief laag (1400 watt per speaker) en passief hoog. De prijs: 18.000 euro per stuk. Gelukkig zijn er nog meer modellen, zoals de Persona 7F, 5F en 3F. Dat zijn allemaal vloerstaanders. Dan is er nog een Persona B bookshelf, een ‘C’ center en een subwoofer.

De prijzen lopen van ongeveer €4500 / 5000 voor de bookshelf (per stuk) naar 9000 voor de center en rond de 13.000 voor de 7F, 10.000 voor de 5F en 6000 voor de 3F. De SUB moet ongeveer 8500 euro gaan kosten. Geen misselijke prijzen. Maar als we het zo inschatten komt Paradigm gemakkelijk mee met de concurrenten.

Video Paradigm Persona

Gerelateerde berichten

Astell & Kern AK100 mobiele high-end audiospeler

Video Astell & Kern AK100

VIDEO – We hebben een primeur te pakken. Als eerste in Nederland hebben we de high-end Astell & Kern AK100 in handen. Met dank aan Music2. We hebben deze prachtige high-end muziekspeler van 699 euro direct op video vastgelegd. Om u te laten zien wat het voor speler is en wat u er ongeveer mee […]

1 reactie

Geef een reactie