web analytics

Overgaauw Audio Lifestyle Event met Trinnov en B&W

Het Overgaauw Audio Lifestyle Event vindt plaats op 2 en 3 juni

Op het Overgaauw Audio Lifestyle Event (2 en 3 juni) presenteert Bowers & Wilkins Trinnov gekoppeld aan de 800 Series Diamond luidsprekers, een primeurtje!

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2017 organiseert hifi-specialist Overgaauw in Leiden in samenwerking met verschillende leveranciers een Audio Lifestyle Event. Alle nieuwe trends op het gebied van Audio en Video komen aan bod. Bowers & Wilkins is een van de hoofdpartners van dit evenement. Zij demonstreren voor het eerst de Trinnov stereo producten gekoppeld aan de veel bekroonde 800 Series Diamond luidsprekers. Een unieke kans om deze combinatie te komen ervaren en te beluisteren, aldus de organisator van het festijn.

Trinnov

Het Franse merk Trinnov is in de Hifi-wereld bekend vanwege de unieke aanpak om akoestische problemen in een ruimte op te lossen. Zelfs fasefouten corrigeren is onderdeel van het takenpakket. Door middel van een geavanceerde microfoon en een in eigen huis ontwikkelde software levert de Trinnov een ongekende meerwaarde in elke stereo opstelling, zo meldt Overgaauw. De vertegenwoordigers van Bowers & Wilkins zijn aanwezig om u ‘onder te dompelen in een geweldige geluidservaring’. Aanmelden voor de show kan alhier

Praktisch

Nog even de praktische zaken op een rijtje, het evenement vindt plaats op:

  • 2 juni 2017 – 16.00 uur tot 21.30 uur
  • 3 juni 2017 – 10.00 uur tot 18.00 uur

Adres: Locatie Duinzigt, Rhijngeesterstraatweg 40d, 2341 BV Oegstgeest. De toegang is gratis.

 

Gerelateerde berichten

JBL Synchros Glacier

IFA 2013: JBL-geluid in studiokwaliteit

JBL neemt zijn bekende studiogeluid als uitgangspunt voor het productdesign van de nieuwste producten die op de IFA 2013 worden getoond. Het gaat om de nieuwe Synchros-lijn hoofdtelefoons, de Pebbles computerspeakers, de draagbare speaker Spark en de Voyager, de eerste draagbare speaker met subwoofer dockingsysteem ter wereld.

Denon DBT-3313-UD

Denon lanceert DBT-3313UD blu-ray speler

NIEUWS – Wederom nieuws van Denon! Deze keer een nieuwe hoge middensegment blu-ray speler: de DBT-3313UD. (Begrijpt u de typenummers nog?). Een blu-ray speler met talloze features. Onder meer ondersteuning voor alle formaten: sacd, dvd, blu-ray en cd. En natuurlijk Denonlink… en 3D, dubbele hdmi-outputs… etc. De prijs: 1099 euro.

Geef een reactie