web analytics

Nieuw Triangle platenspelerpakket inclusief speakers

De 'plug-and-play' set van Triangle

Triangle heeft een complete ‘klaar om te luisteren’ set bestaande uit een platenspeler en een set actieve speakers samengesteld.

Vinylliefhebbers die nog niet uit de kast zijn, kunnen dat voor een gunstige prijs alsnog doen. Voor een bedrag van €899 haalt u namelijk een set bestaande uit een Triangle platenspeler en passende LN01A actieve speakers in huis. De platenspeler is ontworpen door Pro-Ject, waarbij u kunt kiezen uit de kleuren Matt White en Matt Black. Ofwel mat wit en mat zwart in goed Nederlands. De speakers leveren een vermogen van tot 2 x 50 Watt. Daarnaast kunt u er qua connectiviteit alle kanten mee op. Bluetooth aptX, RCA, 3,5 mm jack, optische in en een phono-ingang staan paraat. Met name die phono-ingang komt als vanzelfsprekend goed van pas in combinatie met de platenspeler.

Handig setje

De Triangle draaitafel speelt op 33 of 45 toeren per minuut. Het betreft een snaar-aangedreven exemplaar  voorzien van een aluminium toonarm draaiend in lagers van saffier. Een ‘low vibration’-motor zorgt voor een storingsvrije loop. Deze draaitafel is volgens de fabrikant speciaal ontwikkeld om gekoppeld te worden aan de LN01A speakers. Dit is mede te danken aan de – uiteraard in de set meegeleverde en voorgemonteerde – OM-10E cartridge. Ook meegeleverd is de Pro-Ject Connect It E phono-kabel, voorzien van zeer puur zuurstofvrij koperen geleiders en van een goudlaagje voorziene connectors.

Gerelateerde berichten

AKG N5005 highend in-ear headphones

AKG, onderdeel van de Harman groep, heeft onlangs officieel haar nieuwe topmodel onder de in-ear hoofdtelefoons, de AKG N5005, geïntroduceerd. Deze N5005 volgt het voormalige en zeer goed ontvangen K3003 topmodel uit 2011 op.

Linn toont Akubarik vloerstaander

NIEUWS – 40 jaar Linn… en dat moet gevierd worden! Om dat goed te doen, heeft Linn de Akubarik-luidspreker getoond. Een actief systeem met zes kanalen (versterkers) en talloze leuke foefjes. Wel even rond de 20.000 euro sparen, want dat kost het setje!

Geef een reactie