web analytics

NAIM – High End Munchen 2017

NAIM toont zijn complete Uniti line-up op de High End. Natuurlijk hebben we daar al eerder kennis mee gemaakt, maar nu kunnen ze ook vertellen dat het leverbaar gaat worden. Wat natuurlijk wel prettig is. Wij lopen alles even langs voor u én brengen nog twee extra nieuwtjes!

De nieuwe NAIM uniti serie staat compleet getoond op de High End. De Core, Star, Atom en Nova. Voor iedereen is er wel een interessant product. Wij lopen ze langs.

Nieuw…

Wat nieuw is voor ons, is dat NAIM Roon compatible gaat worden. Roon is een geavanceerd stuk software wat uw bibliotheek beheert en merkonafhankelijk ‘endpoints’ kan aansturen. We gaan daar in een achtergrond artikel dieper op in.

Tevens heeft NAIM laten weten dat ze éindelijk de speaker-aansluitingen gaan omdraaien. Rechts wordt rechts en links wordt links. Dank u NAIM! :-).

NAIM Uniti – High End Munchen 2017

Gerelateerde berichten

Linn Majik DSM

Linn rust ook Majik DSM uit met HDMI

De DS (Digital Streaming) lijn van Linn heeft nu ook een versie van de Majik uitgebracht met HDMI ingangen. Deze Majik DSM is de feitelijke opvolger van de Majik DS-I, dus een DS voorzien van een 2 x 90W eindversterker, met daarbij ook nog eens HDMI ingangen. En dat maakt ‘m erg compleet en klaar […]

Technics SL-1200G

Technics komt met nieuwe direct-drive draaitafel

Jawel… het moest ook wel: een nieuwe direct drive draaitafel van Technics. Weer aangekondigd op CES in Vegas, maar eerder gezien op IFA 2015. De nieuweling heet SL-1200G (de limited Edition heet Grand Class SL-1200GAE) en wordt onder meer uitgebracht om het 50-jarig bestaan van Technics te vieren. 

2 reacties

  1. Het ziet er strak uit bij Naim, zo leg ik een link met een merk zoals B&O snel.
    Naim verliest wel wat eigenzinnigheid door nu heel logisch de links en rechts speakerterminals te plaatsen volgens de logica.

Geef een reactie