web analytics

Mytek komt met CLEF mobiele dac

Mytek CLEF

Mytek – wel bekend van de Brooklyn en Manhattan dac – heeft nu iets wat meer draagbaar is: de CLEF. De nieuwe Mytek CLEF is uitermate geschikt voor gebruikers van smartphones en tablets. Gebruikers die graag onderweg genieten van goed geluid.

Als u bang was dat er aan de CLEF een soorgelijk prijskaartje hangt als de Manhattan en Brooklyn… nee. Voor net geen 300 euro is de Mytek CLEF van u. En dan geniet u van een dac die ook MQA kan uitpakken en resoluties tot 32 bit / 384 kHz aan kan. Ow… en DSD.

Als we de specificaties zo zien, gokken we dat Mytek gebruikt maakt van een hoge segment ESS mobiele chip. Deze is namelijk geschikt voor alle formats en is al bekend bij MQA, waardoor certificeren wat gemakkelijker gaat.

De gloednieuwe Mytek CLEF is vanaf mei beschikbaar… net voor de High End Munchen dus… We gaan kijken of we er daar eentje in handen kunnen krijgen!

Gerelateerde berichten

Cees Bergman

Cees Bergman overleden (65)

We verwachten eerlijk gezegd niet dat de kop van dit artikel tot massaal rouwbeklag zal leiden. Cees Bergman was namelijk het voorbeeld van een musicus, producent en bandleider die onder eigen naam alleen bekend is bij de in crowd. Bergman was in de jaren zeventig oprichter en voorman van Catapult, wat we nu een “Glamrock […]

Mytek Digital Stereo192-dsd-dac

Mytek Digital Stereo192 DSD Dac

VIDEO – We bekijken vandaag de Mytek Digital Stereo192-DSD Dac. Een dac van ongeveer 1600 euro. Het hart is een 32bit ESS Sabre-chip. Bekend van onder meer Peach Tree audio. Mytek biedt voor de zuur verdiende euro’s heel wat inputs. Onder meer firewire, usb 1.1, usb 2.0 en natuurlijk spdif. Kortom: heel wat flexibiliteit!

2 reacties

Geef een reactie