web analytics

Mytek komt met CLEF mobiele dac

Mytek CLEF

Mytek – wel bekend van de Brooklyn en Manhattan dac – heeft nu iets wat meer draagbaar is: de CLEF. De nieuwe Mytek CLEF is uitermate geschikt voor gebruikers van smartphones en tablets. Gebruikers die graag onderweg genieten van goed geluid.

Als u bang was dat er aan de CLEF een soorgelijk prijskaartje hangt als de Manhattan en Brooklyn… nee. Voor net geen 300 euro is de Mytek CLEF van u. En dan geniet u van een dac die ook MQA kan uitpakken en resoluties tot 32 bit / 384 kHz aan kan. Ow… en DSD.

Als we de specificaties zo zien, gokken we dat Mytek gebruikt maakt van een hoge segment ESS mobiele chip. Deze is namelijk geschikt voor alle formats en is al bekend bij MQA, waardoor certificeren wat gemakkelijker gaat.

De gloednieuwe Mytek CLEF is vanaf mei beschikbaar… net voor de High End Munchen dus… We gaan kijken of we er daar eentje in handen kunnen krijgen!

Gerelateerde berichten

Logitech UE-serie

Logitech lanceert nieuwe UE-producten

NIEUWS – De naam hebben ze in ieder geval mee: Ultimate Ears. Dat klinkt toch geweldig? Op de IFA heeft Logitech – toch meer bekend van de computer accessoires – de nieuwe lijn bekend gemaakt. En het ziet er goed uit.

2 reacties

Geef een reactie