Mooie instapper: Onkyo A-9150 geïntegreerde versterker

De Onkyo A-9150 geïntegreerde versterker

De Onkyo A-9150 is een verrassend laag geprijsde geïntegreerde versterker, een ideaal instapmodel dus. Maak kennis met de betere hifi.

Niet iedereen heeft duizenden of tienduizenden Euro’s (over) voor high end. Maar er is ook nog iets als de ‘betere hifi’, ofwel apparatuur die het gemiddelde hifi-setje verre overstijgt. Onkyo’s nieuwe A-9150 laat u voor slechts €549 kennis maken met een beduidend betere basis. De eindversterker levert een vermogen van 2 x 60 Watt in 4 Ohm. Verder is voorzien in een MM/MC-phono-ingang. Deze phono-versterker is op een losse printplaat gebouwd. Een optische en coaxiale S/PDIF-ingang maken het eenvoudig om de A-9150 ook als DAC in te zetten. Hiervoor is een AKM AK4452 ingezet. De maximaal haalbare kwaliteit is 768 kHz / 32 bit; waarbij DIDRC-filtertechniek van Onkyo is ingezet.

Stevige voeding

Onkyo heeft gelukkig niet bezuinigd op de voeding. Een stevige trafo plus bijbehorende ‘audio grade’ al even stevige condensatoren moeten zorgen voor een schone en stabiele voedingsspanning. De ‘Discrete Spectra Module’ – een eigen ontwikkeling – zorgt voor een slew rate van 500V / usec. Deze razendsnelle reactietijd zorgt voor een vlakke frequentiekarakteristiek tot in het Megahertzgebied, aldus de fabrikant. Leverbaar in zilver en zwarte uitvoering. Enig minpuntje is eigenlijk dat een USB-ingang ontbreekt.

Gerelateerde berichten

JBL Cinema 610

JBL: einde aan matig flatscreen-geluid

De nieuwe JBL Cinema 510 en 610 homecinema-installaties beloven door hun 5.1-weergave een ruimtelijk geluidseffect in de woonkamer. Het tijdperk van matig geluid uit flatscreen-televisies is ten einde gekomen, meldt de fabrikant. ?Met de JBL-geluidstechnologie is er geen reden voor flatscreen tv-gebruikers om niet te kunnen genieten van homecinema-geluidskwaliteit,? zegt Bas van de Rijt, Marketing […]

4 reacties

Geef een reactie