Koptelefoonbar op High End München in mei

Ook dit jaar is er weer een 'koptelefoonbar' te vinden op de High End München

Net als vorig jaar is er ook in mei op de High End München weer een ‘koptelefoonbar’ te vinden. Beluister en vergelijk uiteenlopende modellen van diverse merken.

Koptelefoons – of hoofdtelefoons zo u wilt – zijn in. Niet gek, want de kwaliteit van deze apparaten is de afgelopen jaren enorm vooruitgegaan. En de prijs is ten opzichte van een high-end installatie met speakers en alles wat daarbij hoort een stuk prettiger. Komt bij dat lang niet iedereen over de ruimte beschikt om een goed klinkende stereo-installatie op te bouwen. Kortom: de koptelefoon is niet alleen financieel beter te behapstukken, maar ook een uitkomst voor kleinbehuisden. En voor een ieder die ook onderweg van een goed geluid wil genieten. Probleem is alleen dat u vaak de verschillende merken en typen ‘betere hoofdtelefoons’ niet goed met elkaar kunt vergelijken. Op de komende High End in München (19-21 mei) kan dat dankzij een koptelefoonbar wel.

Van alles

Aan de ‘bar’ op de high-end beurs treft u een 30-tal hoofdtelefoons van diverse merken in al even diverse prijsklassen aan. Ideaal om nou eindelijk eens een afgewogen keuze te maken tussen modellen waar u al langer over twijfelt, bijvoorbeeld. Of om eens kennis te maken met de wereld (al dan niet high-end) luisteren via een hoofdtelefoon.

Gerelateerde berichten

Anthem & Paradigm demodag bij Van Duppen Audio

Zaterdag 11 november geeft Van Duppen een show rondom producten van Anthem en Paradigm. Een feestje volgens Van Duppen, want het gaat om twee heerlijke, Canadese merken. Merken die gemeen hebben dat ze je iedere keer weer het gevoel geven ‘erbij’ te zijn als je naar je favoriete muziek luistert, of de sensatie beleeft van high-end […]

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review Final Audio E5000 in-ear

Review Final Audio E5000 in-ear