Draagtassen voor Teufel Bluetoothspeakers

De nieuwe tassen van Teufel

Teufel komt met praktische tassen voor de Bluetooth-speakers BAMSTER, BAMSTER PRO, BOOMSTER en ROCKSTER. Op naar het strand!

Teufel komt met een handige serie tassen voor de Bluetooth-speakers BAMSTER, BAMSTER PRO en BOOMSTER. De robuuste en stoere tassen BAM BAG, BAM BAG PRO en BOOM BAG bieden volgens de fabrikant de draagbare speaker de bescherming die hij verdient. Ook voor de ROCKSTER, de grootste en ‘luidste’ Bluetooth-luidspreker in het assortiment is er met de ROCKSTER PROTECTOR een passende tas op de markt.

Overzicht

We zetten de nieuwe tassen even op een rij. Ten eerste is er de BAM BAG voor de BAMSTER, een gewatteerde tas met karabiner (adviesprijs €19,99). De BAM BAG PRO is een hoogwaardige tas met grote straps bedoeld voor de BAMSTER PRO (adviesprijs €29,99). De BOOM BAG voor de BOOMSTER is een veelzijdige tas met verstelbare draagriem en een solide bodembescherming tegen vochtigheid, een opklapbare voorkant voor het beste geluid en ook zonder luidspreker perfect te gebruiken (adviesprijs €49,99). Tot slot is er de ROCKSTER PROTECTION voor de ROCKSTER. Deze beschermt Teufels grootste en luidste Bluetooth-luidspreker (adviesprijs €49,99). Tot en met 24 mei krijgt u bij aanschaf van een BAMSTER, BAMSTER PRO, BOOMSTER of ROCKSTER via de webshop van de fabrikant een passende tas cadeau.

Gerelateerde berichten

Sbooster

Sbooster – High End Munchen 2017

Het Nederlandse merk Sbooster maakt al jaren high-end voedingen voor talloze hifi-apparaten die gebruik kunnen maken van externe voedingen. Op de High End Munchen 2017 laten zij een nieuw product zien: de Ultra Pro. Deze ‘add-on’ voor de voedingen is speciaal bedoeld voor dc-dc voedingen. Wiebren Draaijer – eigenaar van Sbooster – legt uit hoe […]

2 reacties

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review Final Audio E5000 in-ear

Review Final Audio E5000 in-ear