Didit komt met streamer – High End Munchen 2017

didit-achterkant

Didit laat ons op de High End in Munchen een heel interessante add-on zien. Een streamer-versie van hun Didit-dac. Didit heeft al langer een slimme connector ingebouwd, waardoor ze add-on modules kunnen gebruiken. Nu plukken zij én de consument daar de vruchten van!

Rients van Didit High End laat ons de nieuwe versie van de didit-dac zien. Een versie met een ingebouwde Rasberry Pi compute module. Door deze in te bouwen in de dac, is de dac meteen een streamer. En omdat de compute module direct op de pcb zit (via een soort pci-express / i2s-connectie), gokken we dat de prestaties behoorlijk ‘high-end’ zullen zijn. Immers: de beste kabel is geen kabel. Hoe korter de signaalweg hoe beter…

U mag de nieuwe didit-dac met streamer eind dit jaar verwachten. De prijs blijft gelijk: 3995 euro.

Didit streamer – High End Munchen 2017

Gerelateerde berichten

Stereomens óf multichannelmens.

Ik ben een groot liefhebber van stereo in hoge resolutie. En van multichannel. Van allebei! En dan wel specifiek van muziek. Ik kijk nagenoeg geen films, zet heel soms een Blu-ray van een concert op, maar luister vooral veel muziek. In zowel stereo als multichannel dus. Daarmee ben ik in een soort niemandsland terecht gekomen.

Geef een reactie