Denon AH-D7200 High End Munchen

Denon AH-D7200

Denon heeft op de High End naast nieuwe receivers en de nieuwe HEOS Soundbar ook een opengewerkte AH-D7200 hoofdtelefoon staan. Wij zijn wel benieuwd naar de technologie. We spreken met de acoustic engineer van Denon.

Denon blijft het proberen met hoofdtelefoons. De nieuwe AH-D7200 gaat voor zo’n 800 euro van de hand. Daarvoor krijgt u wel een écht houden cup, een echte unit, gemaakt van grotendeels papier en fibers en een krachtige magneet. De afwerking is opvallend goed zien en voelen we.

Behalve de AH-D7200 zien we ook een paar in-ears. De AH-C821. Met wel heel gek voelende plugs. Het vormt perfect naar het oor volgens Denon. En het vormt nog beter als het een beetje warm wordt. De prijs van de in-ears: 199 euro.

Video Denon AH-D7200

Gerelateerde berichten

David Gilmour

Luisteren naar David Gilmour bij Rhapsody

Zaterdag 5 september kunnen liefhebbers van David Gilmour (voorman van Pink Floyd) luisteren naar zijn vierde soloalbum bij Rhapsody. Hoewel de officiële releasedatum van Rattle That Lock staat gepland op 18 september, kunt u het album alvast voorproeven. Bovendien staat er ook nog eens een leuke set te spelen.

1 reactie

Geef een reactie