web analytics

Denon AH-D7200 High End Munchen

Denon AH-D7200

Denon heeft op de High End naast nieuwe receivers en de nieuwe HEOS Soundbar ook een opengewerkte AH-D7200 hoofdtelefoon staan. Wij zijn wel benieuwd naar de technologie. We spreken met de acoustic engineer van Denon.

Denon blijft het proberen met hoofdtelefoons. De nieuwe AH-D7200 gaat voor zo’n 800 euro van de hand. Daarvoor krijgt u wel een écht houden cup, een echte unit, gemaakt van grotendeels papier en fibers en een krachtige magneet. De afwerking is opvallend goed zien en voelen we.

Behalve de AH-D7200 zien we ook een paar in-ears. De AH-C821. Met wel heel gek voelende plugs. Het vormt perfect naar het oor volgens Denon. En het vormt nog beter als het een beetje warm wordt. De prijs van de in-ears: 199 euro.

Video Denon AH-D7200

Gerelateerde berichten

Denon introduceert nieuwe instappers

NIEUWS – Wat is Denon toch actief bezig met het introduceren van nieuwe modellen! Deze keer krijgen we twee nieuwe stereo-apparaten: de PMA-720AE en de DCD-720AE. Een versterker en een cd-speler.

1 reactie

Geef een reactie