web analytics

DALI – High End Munchen 2017

Natuurlijk was ook het Deense DALI op High End dit jaar. Zij hadden twee nieuwe producten: de instap Spektor serie. En de high-end inbouw Phantom S-series.

Het is bijna onmogelijk om het gezicht strak te houden als u de nieuwe Phantom S-series ziet. De S 280 is gewoon een monster. We hebben hem niet spelend gehoord, maar we kunnen bijna alleen maar denken in superlatieven. De vraag is wie dit kwijt kant, maar wij willen hem desondanks graag een keer testen.

Onderaan in de line-up staat de nieuwe Spektor-series. Met prijzen die iedereen wel kan waarderen, gokken we zo. Denk aan 600 euro voor een paartje vloerstaanders. Heerlijk. Daar worden wij ook blij van.

De DALI Spektor staat al in onze testruimte. Dus verwacht op korte termijn een review.

Video DALI High End München 2017

Gerelateerde berichten

Gibson failliet, wat zijn de gevolgen voor Philips Audio?

Faillissement Gibson: wat met Philips Audio?

Na het faillissement van Gibson blijft er eigenlijk nog maar een vraag over: wat gaat er gebeuren met Philips Audio? Dit laatste onderdeel is een paar jaar geleden namelijk gekocht door de fabrikant van onder meer muziekinstrumenten.

Adele

Adele meest gedownloaded ooit

NIEUWS – Bij Alpha Audio houden we van lijstjes. En nu we dat zo zeggen, beseffen we dat we eigenlijk nooit lijstjes publiceren. Maar goed. Er is een lijst met meest gedownloade nummers op internet gepubliceerd. Niet geheel verrassend, Adele staat op 1, maar we willen hem u niet onthouden! 

1 reactie

Geef een reactie