web analytics

DALI – High End Munchen 2017

Natuurlijk was ook het Deense DALI op High End dit jaar. Zij hadden twee nieuwe producten: de instap Spektor serie. En de high-end inbouw Phantom S-series.

Het is bijna onmogelijk om het gezicht strak te houden als u de nieuwe Phantom S-series ziet. De S 280 is gewoon een monster. We hebben hem niet spelend gehoord, maar we kunnen bijna alleen maar denken in superlatieven. De vraag is wie dit kwijt kant, maar wij willen hem desondanks graag een keer testen.

Onderaan in de line-up staat de nieuwe Spektor-series. Met prijzen die iedereen wel kan waarderen, gokken we zo. Denk aan 600 euro voor een paartje vloerstaanders. Heerlijk. Daar worden wij ook blij van.

De DALI Spektor staat al in onze testruimte. Dus verwacht op korte termijn een review.

Video DALI High End München 2017

Gerelateerde berichten

Jarre Audio

Jarre binnenkort in Nederland

Het vrij bizarre audiomerk Jarre is binnenkort in Nederland beschikbaar. Alpha Audio heeft met een nieuwe Nederlandse ‘afgevaardigde’ gesproken – overigens wel al decennia een bekende in de audiowereld – en die heeft laten weten dat hij groen licht heeft gekregen om de Skulls en andere leuke ‘bling’ audioproducten in de Nederlandse winkels te leggen. 

1 reactie

Geef een reactie