BETONart-audio, stevige speakers van beton

BETONart-audio maakt speakers van beton

Het Duitse BETONart-audio bouwt speakers met een kast van beton. Het eindresultaat is loodzwaar met een volgens de fabrikant zuiver geluid.

Betonnen speakers zijn natuurlijk niets nieuws. Maar omdat het Duitse BETONart-audio op de komende High End in München is te vinden, toch even wat aandacht voor deze tak van sport. Al was het maar omdat u de speakers van dit merk daar zelf kunt beluisteren. Een betonnen kast heeft ten opzichte van het traditionele hout een aantal voordelen. Ten eerste is het veel stijver waardoor meetrillende onderdelen van de behuizing eigenlijk niet op kunnen treden. Ook belooft BETONart-audio dat het impulsgedrag fenomenaal is.

Keuze

De Duitsers hebben meerdere modellen in het assortiment, dus u kunt kiezen. Op de High End is de ‘betonbouwer‘ te vinden in hal 01, stand A04. Zomaar een aardige tip voor een ieder die de beurs bezoekt. De High End is op 18 mei toegankelijk voor de vakhandel, van 19 tot en met 21 mei kan iedereen er terecht.

Gerelateerde berichten

Logo ConsuWijzer

Kortingssites bundelen krachten

Imbull, ontwikkelaar van diverse grote kortingscodesites, gaat een samenwerking aan met Promodeals, specialist in dagaanbiedingen. Hoewel beide partijen ook met elkaar concurreren, blinken ze elk in hun vakgebied uit. Imbull en Promodeals zien daarom mogelijkheden om elkaar met hun specialisme aan te vullen.

Geef een reactie