Audiophilleo USB naar S/PDIF converter

in Hi-Fi (776) | Nieuws (266) | Nieuws (2.452) |


Audiophilleo levert USB naar S/PDIF-converters

Audiophilleo maakt USB naar S/PDIF-converters, waarbij een zeer nauwkeurige conversie voorop staat. Iets voor de echte liefhebbers!

Soms kom je al surfende over de digitale oceaan ineens interessante dingen tegen. Zoals deze Audiophilleo’s. Het in twee uitvoeringen leverbare apparaatje is een USB naar S/PDIF-converter. Volgens de fabrikant zorgt een combinatie van klokken met ultra lage ruis, geavanceerde digitale signaalverwerging (DSP) en EMI-reducerende techniek voor een nagenoeg perfecte conversie. Waarbij EMI staat voor Electro Magnetic Interference, ofwel elektromagnetische interferentie. Uiteindelijk koppelt u een van beide beschikbare typen aan een externe DAC. Die vervolgens beter dan ooit zou moeten klinken.

Met of zonder display

Er zijn twee Audiophilleo’s verkrijgbaar. Ten eerste is er de ‘1MKII’, de meest uitgebreide van het stel. Behalve over een display beschikt deze variant ook over zaken als een 12 Volt trigger, JitterSimulator en afstandsbediening. Aan dit model hangt een prijskaartje van $949. De ‘2MKII’ doet het zonder display en extraatjes, maar kost ook ongeveer de helft: $579

  • Geef een reactie

    U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


    Gerelateerde items? Zie ook: