ATC presenteert New Home Theatre Series (HTS)

De New Home Theatre Series van ATC

ATC presenteerde op de High End een nieuwe lijn luidsprekers onder de naam New Home Theatre Series. Gebaseerd op de Entry Series.

De nieuwe New Home Theatre Series van HTC is gebaseerd op de Entry Series. Zo zijn de drivers identiek aan die van de passieve modellen uit de Entry Series. Het verschil zit hem (voornamelijk) in de behuizing. De ondiepe, rechthoekige vorm maakt de Home Theatre Series zeer geschikt voor montage tegen of in een muur, aldus de fabrikant. De HTS7 en HTS11 zijn ook verkrijgbaar in center-versie. Bij de HTS40 kan de tweeter worden verplaatst waardoor op eenvoudige wijze een verticale versie naar een center versie kan worden omgebouwd.

Handgemaakt

Elk model bestaat uit een volgens ATC perfect afgewerkte behuizing, voorzien van hun bekende, handgemaakte luidspreker drive-units. Door de geringe diepte van de kast past deze luidspreker in elk huiskamerdesign. HTS luidsprekers zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Natuurlijk zijn ze inzetbaar als speakers in een home theatre-opstelling, waarbij volgens de fabrikant ook een goede muziekweergave gerealiseerd wordt. Daarnaast is de serie ook uitstekend inzetbaar voor bijvoorbeeld de weergave van audio bij commerciële audiovisuele presentaties. Qua design kunt u kiezen uit de kleuren Satin White en Satin Black. Meer informatie bij de importeur.

 

 

Gerelateerde berichten

MInx Go black

Cambridge Audio on the go: Minx Go

NIEUWS – Cambridge Audio kennen we natuurlijk allemaal van receivers, dacs en andersoortige audio-apparatuur. Maar alles-in-één? Dat niet direct. Toch lanceren de Britten nu weer een nieuwe actieve speaker: de Minx Air Go. Een portable speaker met heel wat grunt.

Geef een reactie