web analytics

Alison Moyet, Bootsy Collins en meer op Parkpop 2017

Bootsy Collins en Alison Moyet maken hun opwachting op Parkpop 2017

Parkpop heeft onder andere Alison Moyet en funklegende Bootsy Collins toegevoegd aan de line-up voor de editie van 2017 die plaatsvindt op 25 juni.

De zomer is onderweg, en daarmee de tijd van festivals. Parkpop neemt alweer meer dan 35 jaar een stevige plaats wat deze ‘tak van sport’ betreft in. Bijzonder is dat het al die jaren gratis voor bezoekers is gebleven. En ondanks dat zijn er altijd weer Grote Namen te vinden. Parkpop heeft onder andere Alison Moyet en funklegende Bootsy Collins toegevoegd aan de line-up voor de editie van 2017. Daarnaast spelen ook Jon Tarifa en Henk & Melle op 25 juni in het Zuiderpark. Daarmee is de line-up van Parkpop 2017 bijna compleet. Eerder werd al bekend dat ook o.a. The Baseballs, Broederliefde, Causes, Toots & The Maytals, Friends of the Family en de Règâhs dit jaar op het festival staan. Binnenkort worden de laatste namen bekendgemaakt.

Trots

“Ik ben enorm trots dat we grote namen als Alison Moyet en Bootsy Collins dit jaar op Parkpop mogen verwelkomen! Het is altijd een uitdaging om zo’n line-up te creëren en ik ben ieder jaar weer zó blij als het lukt. Met deze twee én The Baseballs en Toots & The Maytals hebben we dit jaar een groot aantal internationale namen op de affiche!”, aldus Claudia Raven van organisator Ducos. Parkpop vindt dit jaar plaats op 25 juni in het Haagse Zuiderpark.

Gerelateerde berichten

LP's

X-fi 2013: vinyl liefhebbers opgelet!

Liefhebbers van vinyl komen aan hun trekken op de X-fi High End Audioshow in Veldhoven. Want Happy Sad Records, gespecialiseerd in de in- en verkoop van bijzonder vinyl, is present. Het bedrijf, dat vooral via hifi-winkels van derden actief is, brengt een breed assortiment aan lp?s mee, van Adele tot Frank Zappa. 

Marantz-SR7007

Marantz lanceert nieuw av-beest: sr7007

NIEUWS – Marantz is weer op de multi channel toer. We hebben hem al in het nieuws gezien, maar de SR7007 is nu echt in Nederland te krijgen. Een multi channel beest: 7.1-kanalen met maar liefst 125 watt aan vermogen in 8 Ohm. Voldoende voor een leuk bioscoop-feest.

Geef een reactie