web analytics

Advance Acoustic – High End München

Advance Acoustic

Bij het Franse Advance Acoustic staat met name de nieuwe Paris-serie centraal. Niet gek. We hebben begrepen dat de Fransen langzaam maar zeker alles gaan omdopen tot Advance Paris.

Nieuw is – voor ons – de i500 luidspreker. Een kleinere versie van de i1000 die we vorig jaar al hebben gezien. De i500 is ook onderdeel van de Paris-serie. Net als de onlangs door ons geteste producten.

Nu is de mini Paris-lijn best compleet. Maar er miste een streamer. Die komt er nu ook aan. Net als een streamer voor de grotere productlijn. Eind dit jaar moeten deze in de schappen staan. De prijs? Geen idee… Dat wist Advance zelf ook nog niet.

Video Advance Acoustic High End Munchen 2017

Gerelateerde berichten

Teufel Audio Theater Hybrid 6

Teufel Audio komt met Theater Hybrid 6

De Duitse hifi-specialist Teufel Audio lanceert met de Theater Hybrid 6 een gloednieuw speakersysteem. Bijzonder is dat er in beide vloerstaande luidsprekers een subwoofer is geïntegreerd. Vooral in kamers met beperkte ruimte is dat een uitkomst.

Unique Music - Booij achter orgel

Unique Music voortaan NAD Masters dealer

Eerder vandaag bereikte ons het nieuws dat Unique Music per direct NAD Masters dealer is geworden. Speciaal om dat te vieren wordt er op zaterdag 24 november een show georganiseerd op een bijzondere locatie met een wel heel aparte ambiance.

1 reactie

Geef een reactie