web analytics

Advance Acoustic – High End München

Advance Acoustic

Bij het Franse Advance Acoustic staat met name de nieuwe Paris-serie centraal. Niet gek. We hebben begrepen dat de Fransen langzaam maar zeker alles gaan omdopen tot Advance Paris.

Nieuw is – voor ons – de i500 luidspreker. Een kleinere versie van de i1000 die we vorig jaar al hebben gezien. De i500 is ook onderdeel van de Paris-serie. Net als de onlangs door ons geteste producten.

Nu is de mini Paris-lijn best compleet. Maar er miste een streamer. Die komt er nu ook aan. Net als een streamer voor de grotere productlijn. Eind dit jaar moeten deze in de schappen staan. De prijs? Geen idee… Dat wist Advance zelf ook nog niet.

Video Advance Acoustic High End Munchen 2017

Gerelateerde berichten

Denon AH D600

Video Denon AH D600

VIDEO – Van hdphns.com hebben we de Denon AH D600 binnengekregen ter test. Een high-end hoofdtelefoon van 399 euro. Denon roemt zijn 50 mm drivers die uitermate vlak moeten presteren. Wij geloven eerder onze Harry Headphone met nu een nieuwe, gekalibreerde microfoon van Cross Spectral Labs. Om u een idee te geven van de AH […]

1 reactie

Geef een reactie