XLO International wijst Polpak Poland aan als Europese hoofddistributeur

XLO International heeft Polpak Poland aangewezen als hoofddistributeur voor Europa

XLO International – fabrikant van audioverbindingsmaterialen – heeft Polpak Poland aangewezen als hoofddistributeur voor Europa.

Altijd lastig als spullen van ver moeten komen. Vandaar dat een distributeur in de buurt altijd goed nieuws is. Het Amerikaanse XLO International heeft Polpak Poland aangewezen als ‘Master Distributor’ voor de hele Europese regio. De fabrikant van onder meer alom geprezen high-end audiokabels brengt daarmee zijn productassortiment een heel stuk dichter in de buurt.

Polpak

Het Poolse Polpak is een familiebedrijf dat sinds alweer 1996 bestaat. Het is gespecialiseerd in – hoe kan het ook anders – de ‘betere audioproducten’. Kortom: de kennis daar is in huis. En mocht u eens een keertje in de buurt zijn, dan kunt u in Warschau een kijkje gaan nemen in de watertandend mooie showroom.

Gerelateerde berichten

Huawei Ascend Mate

De smartphone wordt een ‘phablet’!

Wie de ontwikkelingen op het gebied van smartphones een beetje volgt of recent voor de keuze stond van een nieuwe smartphone, heeft ongetwijfeld opgemerkt dat er een trend gaande is van steeds grotere schermen. Een schermdiagonaal van 5 inch of meer is momenteel eerder regel dan uitzondering. Tijdens de CES 2013 verscheen Huawei voor het […]

Geef een reactie