XLO International wijst Polpak Poland aan als Europese hoofddistributeur

XLO International heeft Polpak Poland aangewezen als hoofddistributeur voor Europa

XLO International – fabrikant van audioverbindingsmaterialen – heeft Polpak Poland aangewezen als hoofddistributeur voor Europa.

Altijd lastig als spullen van ver moeten komen. Vandaar dat een distributeur in de buurt altijd goed nieuws is. Het Amerikaanse XLO International heeft Polpak Poland aangewezen als ‘Master Distributor’ voor de hele Europese regio. De fabrikant van onder meer alom geprezen high-end audiokabels brengt daarmee zijn productassortiment een heel stuk dichter in de buurt.

Polpak

Het Poolse Polpak is een familiebedrijf dat sinds alweer 1996 bestaat. Het is gespecialiseerd in – hoe kan het ook anders – de ‘betere audioproducten’. Kortom: de kennis daar is in huis. En mocht u eens een keertje in de buurt zijn, dan kunt u in Warschau een kijkje gaan nemen in de watertandend mooie showroom.

Gerelateerde berichten

PSB Alpha PS1

PSB komt met PS1 desktop speaker

NIEUWS – We hadden hem al gespot op de High End, maar nu is hij officieel aangekondigd: de PSB Alpha PS1 desktop speaker. Ook PSB ziet in dat de pc een steeds grotere rol gaat spelen in entertainment. En daar hoort natuurlijk ook degelijk geluid bij. Vandaar de Alpha PS1. 

Geef een reactie