web analytics

Voeg MusicCast toe aan uw hifi met de Yamaha WXAD-10 adapter

De Yamaha WXAD-10 adapter

Yamaha timmert stevig aan de weg met MusicCast. Om ook gebruikers van bestaande Hifi-apparatuur er gebruik van te laten is er nu de WXAD-10 adapter.

MusicCast is het slimme multiroom-systeem van Yamaha. Nu hebt u misschien wel een component van dit systeem in huis, maar ook oudere Hifi-apparatuur. Of een versterker van een ander merk op de slaapkamer. Die werkloos en MusicCast-loos te laten staan is niet nodig. De nieuwe WXAD-10 adapter maakt elk apparaat met een lijningang compatibel met het systeem. Ook een paar actieve speakers volstaat dus. Het apparaatje is hi-res compatibel en ondersteunt een resolutie tot 192 kHz / 24 bit voor bestanden in de formaten WAV, FLAC en AIFF. Ook ALAC tot 96 kHz /24 bit is mogelijk.

Betaalbaar

De WXAD-10 (op de Franse Yamaha-site te zien) is een betaalbare optie om een MusicCast-systeem snel mee uit te breiden. Het apparaat kost €149 en is leverbaar vanaf mei dit jaar. Afstandsbediening inclusief volumeregeling via de MusicCast-app is een optie. Kortom: u maakt in een handomdraai een scala aan apparatuur compatibel met MusicCast. Tijd om die oude versterker toch maar weer eens van zolder te halen, wellicht. Of uw high-end installatie als extraatje aan een multiroom-systeem elders in huis te koppelen. Meer dan genoeg mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

Teufel Boomster XL

Teufel brengt Boomster XL uit

Het Duitse elektronicabedrijf Teufel brengt met de Boomster XL een forse bluetooth-speaker op de markt. Ten opzichte van zijn voorganger is er een sterkere versterker van 80 watt ingebouwd en een grotere accu toegevoegd.

Loewe Orchestra 3D IS

Draadloze 3D Orchestra IS speakers van Loewe

NIEUWS – Met de introductie van het Wireless 3D Home Cinema Speaker System 3D Orchestra IS – belooft Loewe de ‘sweet spot’ in uw woonkamer om te kunnen toveren naar een heuse ‘sweet space’. Simpel gezegd; ongeacht de plaats of positie waar een luisteraar zich in de woonkamer bevindt zou dat niet van invloed mogen […]

1 reactie

 1. Kan in het rijtje geplaatst worden voor een groepstest van budget streamers:
  -Yamaha WXAD-10
  -Teufel Connector 2
  -Venz A1
  -In-akoustik Premium Wifi Receiver
  -Google Chromecast audio
  -IEast audiocast
  -Nexum Tunebox 2
  -Eminent digital audio streamer
  -Philips SW100
  -Argon Audio Stream 1m
  Lijstje is vast niet compleet. Allemaal beneden €150,- Daarboven is weer een andere categorie met o.a Sonos Connect, Bluesound Node, Cambridge Azur 851, Yamaha S2000 etc.

Geef een reactie