Review Yamaha YSP-2700 soundbar

in Home Cinema (36) | Reviews (26) | Soundbar (13) | Recensies (566) |


Yamaha YSP-2700

Intro

 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 5 sterren
 • De beste!
999

 • Yamaha YSP-2700
 • Getest door:
 • Gepost op: :
 • Laatst aangepast: 2017-04-08
 • Bouwkwaliteit
  Schrijver: 80%
 • Inzetbaarheid
  Schrijver: 100%
 • Prestaties
  Schrijver: 100%
 • Prijs
  Schrijver: 100%

Conclusie:

Een soundbar die episch klinkt bij films en die ook echt die filmervaring weet over te brengen, is redelijk uniek. Als de soundbar dan ook goed presteert bij muziek, klinkt dat bijna te mooi om waar te zijn. De Yamaha YSP-2700 zorgt voor een uitstekende filmbeleving en ook op het gebied van muziek scoort de YSP-2700 goed. Zeker als we in het achterhoofd houden dat dit geen stereosysteem is, maar een soundbar.

De Yamaha YSP-2700 is een echte allrounder, met een epische filmervaring. Het beste van dit alles? De soundbar en subwoofer is als één set en verkrijgbaar voor 999 euro. Yamaha laat ons geen andere keuze dan 5 sterren te geven.

Mocht het u zijn ontgaan, wij waren behoorlijk onder de indruk van de Yamaha YSP-5600 soundbar. Een van de redenen is dat het een aardige prestatie is om Dolby Atmos in een soundbar te stoppen. Zeker als dat ook succesvol is gebeurd. Maar de Yamaha YSP-5600 heeft ook een pittig prijskaartje en hij is vrij groot. Daarom nemen wij de Yamaha YSP-2700 onder de loep. De YSP-2700 biedt een hoop mogelijkheden voor de fractie van de prijs van YSP-5600.

De lijst van ‘tv-speakers’ op de markt lijkt met de dag te groeien. Ze komen ook in diverse smaken: soundplate, soundbase en de soundbar. Maar eigenlijk hebben ze allemaal hetzelfde doel. Geluid! Toch kunnen we de producten opdelen in twee categorieën. Aan de ene kant zien we soundbars die gericht zijn op de homecinema audio en aan de andere kant soundbars die hun pijlen richten op de muziek weergave.

Yamaha YSP-2700

Als we kijken naar de YSP-2700 en de bijbehorende specificaties, zien we dat de soundbar 7.1 surround ondersteund en daarmee dus DTS-HD en True-HD. Dit verklapt eigenlijk waar Yamaha de pijlen op richt. Maar (en dat is een grote maar) laten we niet vergeten dat Yamaha een geweldig draadloos muziek systeem heeft. MusicCast! Dit multiroom audiosysteem zit ook geïntegreerd in de soundbar. Hierdoor wordt 192 kHz 24-bit audio ondersteund. Dat is een kenmerk wat we veelal terugvinden bij de soundbars die gericht zijn op de muziek. Om een lang verhaal wat korter te maken, wij zijn nieuwsgierig naar de prestaties.

Goed

Complete surround ervaring

Geschikt voor muziek

Betaalbaar

Uitbreidbaar met MusicCast

Minder goed

Draadloze antenne

 • Geef een reactie

  U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


  Gerelateerde items? Zie ook: