web analytics

Morgen is het wereldwijde Record Store Day, scoor een mooie korting

Zaterdag is het Record Store Day

Morgen – zaterdag 22 april dus – is de internationaal gevierde Record Store Day, waar heel veel platenwinkels- en labels aan mee doen.

Poulissen uit Roermond laat weten volop mee te doen aan de viering van Record Store Day 2017. En ze gaan daar in het Limburgse zelfs een stapje verder, want u krijgt niet alleen op zaterdag een korting van 10% op het hele platenspelerassortiment, maar zelfs tot en met 29 april. Loopt u al een tijdje te twijfelen of u nou wel of geen draaitafel in huis wilt? Dan is dit misschien een mooi moment om toe te slaan.

Platenwasserij

Hebt u een vinylverzameling en wilt u uw lievelingsplaat eens van een opfrisbeurt voorzien dan kan ook dat bij Poulissen. En dan ook echt alleen op zaterdag. U mag dan namelijk één LP meenemen om deze gratis en professioneel te laten reinigen op de Watson platenwasser aldaar. Na afloop kunt u desgewenst het resultaat beluisteren op de opgestelde Roksan Radius 7 platenspeler in combinatie met een Esoteric F05 versterker en KEF Blade luidsprekers.

Gerelateerde berichten

Weiss

Weiss Livebox – Crosstalk cancelling soundbar – High End Munchen 2017

Een van de meest bizarre demo’s op de High End Munchen is de soundbar van Weiss. Deze is in samenwerking gemaakt met PSI en Illusonic. Het doel was een soundbar te ontwikkelen die écht 3D kan spelen. Een soundbar zonder crosstalk. Dus een soundbar die bijna een binaural effect geeft. En dat is heel aardig […]

Bespoke Audio

Hear Everything Audio voegt drie merken aan gamma toe

De Nederlandse importeur en dealer Hear Everything Audio heeft drie merken aan zijn portfolio toegevoegd. Het bedrijf gaat het Duitse speakermerk German Physiks in de Benelux distribueren. Verder is Hear Everything Audio sinds kort dealer van The Bespoke Audio Company uit het Verenigd Koninkrijk en Merrill Audio uit de Verenigde Staten.

Geef een reactie