Mooie voorjaarspromo bij Latham Audio met Naim en NAIT

Latham Audio heeft een mooie voorjaarsactie in de aanbieding

Latham Audio heeft een voorjaarsaanbieding rondom de Naim ND5 XS netwerkspeler en de NAIT XS2 geïntegreerde versterker klaarstaan.

Mocht u toevallig op zoek zijn naar een nieuwe hifi-installatie, dan heeft Latham Audio wellicht iets voor u in de aanbieding. De centrale spil van deze voorjaarsaanbieding vormen de Naim ND5 XS netwerkspeler en de NAIT XS2 Geïntegreerde versterker. Met dit systeem geniet u volgens Latham Audio van de laatste technische mogelijkheden op het gebied van streaming dankzij de ND5 XS. Dat gecombineerd met de alom geprezen analoge NAIT XS2 versterker levert een hoogwaardig systeem voor jarenlang plezier, zo meldt de importeur. Normaal kosten de componenten samen 5775 Euro, maar ze zijn nu samen verkrijgbaar voor 4900 Euro.

Speakers erbij?

Bent u ook toe aan nieuwe luidsprekers? Kies voor het Upgrade Package. U koopt er dan de NEAT Acoustics Motive SX2 compacte vloerstaanders met Shawline luidsprekerkabel van The Chord Company voor slechts 1600 Euro extra bij. Dit levert u een totaal voordeel op van meer dan 1400 Euro. De actie is verkrijgbaar bij alle NAIM dealers. Meer informatie over de actie vindt u alhier. Ook is vanaf deze pagina een pdf’je te downloaden met meer informatie en alle actievoorwaarden.

4 reacties

  1. Het artikel geeft het al aan. Als u opzoek bent naar een nieuwe hifi installatie.

    Ik heb al mijn droom spul min of meer al inhuis.
    Er ontbreken nog mooie dingen van Roksan, maar dat komt later in de toekomst nog wel.
    In ieder geval is mijn koers Britse audio, en NAIM is dat, dus een kanshebber om mijn oren te verwennen met klanken waarvan ik hou.

    1. Brits audio vind ik ook geweldig er zijn veel duurdere merken. Die niet uit Engeland komen. Maar als je echt (en je kan het betalen) dan http://www.quad-hifi.co.uk/product-detail.php?pid=19 er is geen betere weergave. De vervorming is enorm maar neem van mij aan dat iedere audiofiel beaamt dat deze vervorming fantastisch is. En dan geldt ook dat je de kwaliteit van deze versterker pas hoort als je het aansluit op speakers van €10.000,– of meer. Bijvoorbeeld http://www.quad-hifi.co.uk/product.php?cid=5 de 2912 klinkt ook zonder subwoofer perfect. Ga naar luisteren.

Geef een antwoord