web analytics

MA770, een betonnen draadloze speaker van Master & Dynamic

De betonnen MA770 van Master & Dynamic

De MA770 van Master & Dynamic is gemaakt van een speciale betonmix, waardoor een bijzondere draadloze speaker is ontstaan.

Beton is misschien niet het eerste materiaal waar u aan denkt betreffende de basis voor een draadloze speaker. Maar dat dit wel degelijk mogelijk is bewijst Master & Dynamic met de MA770. Groot voordeel van beton als basismateriaal is een uitstekende demping gecombineerd met weinig resonantie. Volgens de fabrikant kan de MA770 op vol vermogen draaien zonder dat de naald van de plaat uit de groef springt. Ook de tafel en vloer zullen niet meetrillen.

100 Watt

In de speaker zijn twee 4 inch long throw woofers gemaakt van gevlochten Kevlar verwerkt. Daarnaast is een 1,5 inch titanium tweeter aanwezig voor de hoge tonen. Ook ingebouwd is een klasse D versterker met een totaal vermogen van 100 Watt. U kunt de speaker via een kabel aan ieder bestaand apparaat met een lijnuitgang koppelen. Enkel of in stereoconfiguratie, net wat u wilt. Dankzij ingebouwde support voor Chromecast is draadloos streamen van geluid snel geregeld. Gecombineerd met Wi-Fi is daarmee ook multiroom-audio geen enkel probleem. Tot slot is ook Bluetooth geïmplementeerd. De MA770 kost bij vooraf bestellen $1800 dollar.

Gerelateerde berichten

Reimyo DAC DAP-999EX Limited

X-fi 2013: Daluso met primeurs iFi Audio en Reimyo

?Reimyo, meet the best ?? Met deze slogan wil Daluso iedereen uitnodigen naar de X-fi Show te komen en daar kennis te maken met een referentieset van wereldklasse. Dit jaar maakt de Reimyo DAC DAP-999EX Limited zijn debuut, een 16-bitter die in muzikaal opzicht de meeste D/A-converters ver achter zich laat.

Geef een reactie