web analytics

CanEVER Audio presenteert ZeroUno PLUS DAC

De ZeroUno PLUS DAC van CanEVER

Voor een ieder die van de warme buizenklank houdt is de nieuwe ZeroUno PLUS DAC van het Italiaanse CanEVER mogelijk erg interessant.

Een DAC waarop prominent buizen aanwezig zijn ziet u niet vaak. Nu betreft het hier een DAC-voorversterker, waarbij de warmgloeiende onderdelen natuurlijk vooral hun werk verrichten in het laatstgenoemde onderdeel. Het hart van de CanEVER ZeroUno PLUS DAC wordt gevormd door moderne geïntegreerde techniek in de vorm van de Sabre ES9018S. Er is voorzien in vier digitale ingangen: S/PDIF coax, AES/EBU, TOSLINK en USB. Verder treft u ook nog een setje analoge tulpingangen aan.

Zes voedingen

De ZeroUno Plus beschikt over zes aparte voedingen. Uiteraard wordt daarbij de voeding van het analoge en digitale deel volledig gescheiden gehouden. Daarbij horen natuurlijk ook voorzieningen voor de buizengloei- en werkspanning. Het ziet er in ieder geval allemaal indrukwekkend uit. Waarbij vooral de symbiose tussen ‘oud’ en ‘nieuw’ opvalt. Want laten we eerlijk zijn: een buizenapparaat met een LCD-display heeft toch wel wat. Heel goedkoop is het dan weer niet: u betaalt €9950 voor het apparaat.

Gerelateerde berichten

Spotify groeit en breidt functionaliteit uit

Online muziekaanbieder Spotify groeit met betrekking tot de gebruikersaantallen gestaag verder. Zo zijn er momenteel op maandbasis al meer dan 20 miljoen gebruikers, waarvan een kwart betaalt voor de dienst. Tevens hebben ze bekend gemaakt functionaliteit toe te voegen die het ontdekken van nieuwe muziek eenvoudiger moet maken. Populair De cijfers en de snelheid waarmee […]

Weiss Medus en INT204

Weiss gaat in 2016 een luidspreker lanceren

Het Zwitserse Weiss kennen we inmiddels vrij goed bij Alpha. Daniël Weiss ontwikkelt en fabriceert geweldig mooie d/a-converters en streamers. Maar uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat hij ook een luidspreker uit gaat brengen in 2016!

Geef een reactie