web analytics

CanEVER Audio presenteert ZeroUno PLUS DAC

De ZeroUno PLUS DAC van CanEVER

Voor een ieder die van de warme buizenklank houdt is de nieuwe ZeroUno PLUS DAC van het Italiaanse CanEVER mogelijk erg interessant.

Een DAC waarop prominent buizen aanwezig zijn ziet u niet vaak. Nu betreft het hier een DAC-voorversterker, waarbij de warmgloeiende onderdelen natuurlijk vooral hun werk verrichten in het laatstgenoemde onderdeel. Het hart van de CanEVER ZeroUno PLUS DAC wordt gevormd door moderne geïntegreerde techniek in de vorm van de Sabre ES9018S. Er is voorzien in vier digitale ingangen: S/PDIF coax, AES/EBU, TOSLINK en USB. Verder treft u ook nog een setje analoge tulpingangen aan.

Zes voedingen

De ZeroUno Plus beschikt over zes aparte voedingen. Uiteraard wordt daarbij de voeding van het analoge en digitale deel volledig gescheiden gehouden. Daarbij horen natuurlijk ook voorzieningen voor de buizengloei- en werkspanning. Het ziet er in ieder geval allemaal indrukwekkend uit. Waarbij vooral de symbiose tussen ‘oud’ en ‘nieuw’ opvalt. Want laten we eerlijk zijn: een buizenapparaat met een LCD-display heeft toch wel wat. Heel goedkoop is het dan weer niet: u betaalt €9950 voor het apparaat.

Gerelateerde berichten

AUDIO21

AUDIO21 organiseert vinyl-evenement

Liefhebbers van vinyl doen er goed aan om in het weekend van 2 en 3 mei af te reizen naar het Gelderse dorpje wapenveld. AUDIO21 organiseert namelijk een zogeheten vinylfuif. Naast een platenmarkt zijn er ook drie luisterruimten met relevante apparatuur ingericht. En er is live-muziek!

Geef een reactie