web analytics

Audiohuis Delft is NuPrime dealer

Importeur Dimex heeft ons laten weten dat Audiohuis Delft nu ook NuPrime-dealer is geworden. Het volledige gamma is daar nu te beluisteren én natuurlijk: te koop.

Op zaterdag 13 mei kunt u het hele gamma komen beluisteren onder het genot van wat lekkere hapjes en drankjes. Ook zal Dimex zelf aanwezig zijn om de nodige vragen te kunnen beantwoorden. Wel zo prettig natuurlijk.

Allerhande soorten

NuPrime heeft een behoorlijk breed assortiment. Denk aan mono en stereo eindversterkers, voorversterkers, geïntegreerde modellen, dacs…. hoofdtelefoonversterkers… en zelfs multizone apparatuur. Kortom: er is voor iedereen wel iets.

Tijd en plaats

Audiohuis Delft
Binnenwatersloot 30
2611 BK Delft
Openingstijden:  10:00–17:30
http://www.audiohuisdelft.nl/

Tel. 015 015-2146852;

Gerelateerde berichten

Gibson Brands neemt audiotak Philips over

Gibson neemt voor een onbekend bedrag Woox Innovations over. Deze Philips-tak herbergt verschillende producten op het gebied van audio, video, multimedia en accessoires. De overname ligt in lijn met Gibsons strategie om door te groeien tot een grote speler op het gebied van muziek en lifestyle.

22 en 23 maart: Café Engels Show Rotterdam

Volgend weekend is het al zover: de Café Engels Show in Rotterdam. Er staan heel wat leuke namen dit jaar. Denk aan Guru Audio, STS-Digital, Music2, Simply Audio, Astell & Kern en… Alpha Audio! Met heel wat mooie spullen! Reden genoeg om naar deze gratis show in Rotterdam te gaan dus! 

Geef een reactie