web analytics

Tivoli Audio Model One Digital, modern in klassieke outfit

De Tivoli Audio Model One Digital

Tivoli presenteert met de Audio Model One Digital een veelzijdige digitale én analoge radio in één. Dab+, FM en webradio, het is allemaal aanwezig.

Eigenlijk is de Tivoli Audio Model One Digital veel meer een mediaspeler dan ‘slechts’ een digitale en analoge radio. Naast FM behoort ook ontvangst van DAB(+) tot de mogelijkheden. En via Wifi ‘ontvangt’ u TuneIn internetradio, streamt u muziek vanaf u NAS via DLNA, of luistert u naar een Spotify- of Tidal-stream. Via Bluetooth koppelt u bijvoorbeeld uw smartphone. Heel veel moderne mogelijkheden dus, maar wel in een klassieke behuizing die kenmerkend is voor Tivoli. Het toestel sluit perfect aan op de ART-serie van dit merk. Het betekent dat u eenvoudig een extra speaker kunt koppelen om stereogeluid te realiseren. Er zijn diverse exemplaren waar u uit kunt kiezen.

Echt hout

De behuizing van de Model One Digital is gemaakt van echt hout, in deze ‘geplastificeerde’ tijd bijna een unicum. Een mooi display toont de noodzakelijke gegevens. Het apparaat kost €299 en is op de site van Tivoli al als pre-order beschikbaar. Ideaal voor op de slaapkamer, in de werkkamer of desnoods de keuken. Kunt u ook daar genieten van relatief goed geluid! De ‘radio’ is leverbaar in drie kleuren: walnoot met een grijs binnenwerk, zwart en wit/grijs.

 

Gerelateerde berichten

spotify-windows-phone-8-app

Streaming steeds populairder

NIEUWS – We streamen steeds meer. Nederlanders hebben in vergelijking met 2011 ongeveer 57 miljoen besteed aan digitale downloads en streamingdiensten. Dat is 67 procent meer. Een forse stijging dus. En met die cijfers neemt digitale distributie inmiddels 30 procent in van de muziekindustrie. 

2 reacties

Geef een reactie