Taga presenteert de nieuwe boekenplankspeaker Diamond B-60

De nieuwe Taga Diamond B-60

Taga heeft besloten om na het succes van de Diamond F-200 ook een boekenblankspeaker in deze serie uit te brengen met de naam Diamond B-60.

De nieuwe Diamond B-60 van Taga is een lekker compacte boekenblankspeaker. De fabrikant heeft veel aandacht besteed aan het uiterlijk en de afwerking van de speaker. De MDF box is bekleed met echt houtfineer, voorzien van een laag transparante pianolak. Het betreft een 2-weg systeem voorzien van twee drivers. Bi-wiring en Bi-amping is mogelijk. Aan de achterkant treft u een basrelexpoort aan. Qua drivers treft u een middel-lage-toner aan met een diameter van 165 mm en een tweeter van 30 mm. De speakers kunnen aangestuurd worden met een (aanbevolen) vermogen tussen de 50 en 200 Watt.

Stevig gewicht

De speakers wegen 26,6 kilo per paar. De impedantie bedraagt 6 Ohm en het frequentiebereik loopt van 36 Hz tot 33 kHz. Qua afwerking kunt u kiezen uit een fineer van rozenhout of Afrikaans walnoten. De prijs is op moment van schrijven nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

Alpha Audio Update

Beste bezoeker. op dit moment zijn we bezig met een grote update van de website. Het kan zijn dat u hier en daar daarom wat knopjes mist of een pagina niet kan benaderen. We hopen dat u niet teveel last hiervan hebt en toch uw artikel in alle rust kunt lezen. We doen ons best […]

7 reacties

Geef een reactie