web analytics

Onkyo NCP-302, Wifi speaker met FireConnect

De Onkyo NCP-302

De nieuwe Onkyo NCP-302 is een flexibel inzetbare Wifi speaker met FireConnect. Multiroom-capabel en met support voor diverse steamingdiensten.

Wellicht niet helemaal verrassend dat Onkyo met een nieuwe FireConnect draadloze speaker komt. Immers: veel apparatuur van dit merk kreeg onlangs een update naar FireConnect. En dan zijn de bijbehorende multiroom-speakers natuurlijk wel handig. Zoals deze NCP-302. Zo uit de verpakking ondersteunt de tijdloos vormgegeven luidspreker Spotify Connect, Tidal, Deezer en TuneIn. Chromecast en DTS Play volgen via een toekomstige firmware-update. In de behuizing treft u twee 77 mm drivers voor lage tonen aan en een 26 mm tweeter.

App

U configureert de speaker met een app te installeren op smartphone of tablet. Samplerates van 44,1 en 48 kHz worden ondersteund (specificatie van het FireConnect-platform). Aan de achterkant van de speaker zien we verder nog een ethernet-connector voor gebruik met een bekabeld netwerk. Behalve dual band Wifi ondersteunt de NCP-302 ook Bluetooth. De behuizing van de speaker bestaat uit MDF en er kan gekozen worden uit een wit of zwart exemplaar. Als vanzelfsprekend kan deze speaker met alle FireConnect-apparatuur gekoppeld worden. Ook van andere merken, wat toch wel een prettige gedachte is natuurlijk.

Gerelateerde berichten

spotify-windows-phone-8-app

Streaming steeds populairder

NIEUWS – We streamen steeds meer. Nederlanders hebben in vergelijking met 2011 ongeveer 57 miljoen besteed aan digitale downloads en streamingdiensten. Dat is 67 procent meer. Een forse stijging dus. En met die cijfers neemt digitale distributie inmiddels 30 procent in van de muziekindustrie. 

2 reacties

Geef een reactie