Luxman-show bij Beter Beeld en Geluid

luxman-show-banner

Het is zo’n iconisch merk: Luxman. Als wij daar aan denken, is het vooral een warm gevoel. En zo beschrijft Beter Beeld en Geluid het ook. “Een intieme dialoog tussen luisteraar en muziek”. Kijk: daar krijgen wij een warm gevoel van. En u kunt het op 18 maart zelf ervaren.

Beter Beeld en Geluid zet op 18 maart een niet één maar drie systemen klaar rondom het merk Luxman. Welke systemen precies, weten we niet, maar wat we wél weten is dat de heren uit Hilversum prima weten te combineren. We gaan er dus vanuit dat de drie sets mooi in balans zijn en het maximale uit de elektronica halen.

Tijd, plaats

U bent op 18 maart welkom bij Beter Beeld en Geluid.

Adres: 1e Oosterstraat 2, 1211 LB, Hilversum

Inloop: vanaf 11:00

Gerelateerde berichten

BeoLab 14

BeoLab 14; surround sound volgens B&O

NIEUWS – Bang & Olufsen introduceert een volledig nieuw surround sound-luidsprekersysteem onder de naam BeoLab 14. Volgens B&O is het dankzij akoestische innovaties gelukt om met fraaie compacte luidsprekers een rijk geluid weer te geven. Tevens is de BeoLab 14-combinatie – satellieten en subwoofer – compatibel met alle televisiemerken.

1 reactie

  1. Fantastisch merk, al hebben ze voor mijn gevoel toch wel wat glans verloren. Heel vroeger had ik een Luxman T12 FM tuner, die zodanig gemodificeerd was dat ik er een losse signaalmeter op kon aansluiten. Een draaibare meerelements Fuba antenne op een 8 meter hoge mast complementeerde het geheel.

Geef een reactie