web analytics

Leema Acoustics Quasar, een streaming DAC en geïntegreerde versterker

De Leema Acoustics Quasar

Met de nieuwe Quasar combineert Leema een high-end analoge geïntegreerde versterker met een high-end DAC en uitgebreide ‘streaming’-functies.

De Quasar van Leema is een echte geïntegreerde versterker (analoog plus digitaal). De duizendpoot geeft digitale audiobestanden met – volgens de fabrikant – ‘ongeëvenaarde geluidskwaliteit’ weer. De ‘streaming’-module maakt van de Quasar een veelzijdige high-end ‘audiodraaischijf’. Deze kan streaming-bestanden verwerken van het netwerk (NAS), van internet (Dropbox, OneDrive, Spotify) en van DNLA/UPnP-compatibele apparaten. Via aptX Bluetooth en wifi is bovendien ook draadloze ontvangst van digitale audiobestanden mogelijk. De high-end DAC (Digitaal-Analoog-omzetter) is gebaseerd op de Leema 24 bit/192kHz Quattro Infinity Delta-Sigma DAC. Drie SPDIF-ingangen, drie optische ingangen, een Ethernet-aansluiting (voor de streaming-module), een USB en een DAC USB-interface vormen de uitgebreide digitale link naar de buitenwereld.

Versterker

De versterker (2 x 180W in 4 Ohm) stuurt de meest complexe luidsprekers probleemloos aan, dankzij het Dual Mono-ontwerp. U treft er drie tulp lijningangen, een XLR gebalanceerde ingang, een PreOut lijnuitgang plus een hoofdtelefoonuitgang op aan. De Leema Acoustics Quasar DAC / Geïntegreerde Versterker is vanaf deze maand leverbaar in zwart en zilver en de verkoopprijs is €4100. Meer informatie bij de importeur.

Gerelateerde berichten

Bowers & Wilkins P3

Bowers & Wilkins lanceert de P3-hoofdtelefoon

NIEUWS – Bij Bowers & Wilkins hebben ze de vaart met betrekking tot het ontwikkelen en uitbrengen van hoofdtelefoons er goed in zitten. Na de P5 en C5 wordt het assortiment breder getrokken met de P3. De nadruk ligt – zoals we van B&W gewend zijn – op een goede weergave, gecombineerd met een fraai […]

Geef een reactie