web analytics

Vernieuwd Gallo Acoustics presenteert zich op ISE

Gallo Acoustics ontvouwt toekomstplannen op ISE

De importeur van Gallo Acoustics laat weten dat de introductie van dit vernieuwde merk op de vandaag begonnen ISE in Amsterdam plaatsvindt.

Beurzen zijn altijd goed voor nieuwtjes, zoals bijvoorbeeld de langverwachte (her)introductie van het vernieuwde Gallo Acoustics. Met ingang van december 2016 is Monitor Audio Nederland de importeur van de bijzondere Texaanse luidsprekers. Het Schotse REVO deed al ruim 15 jaar de Europese verkoop en marketing voor de luidsprekerfabrikant. De eigenaars van Anthony Gallo besloten onlangs echter het merk helemaal te verkopen aan REVO, om zo de kwaliteit en de blijvende groei van hun merk in de toekomst te waarborgen. In Nederland (BeNeLux) zal dat merk daarom door de REVO-importeur Monitor Audio Nederland geleverd worden. REVO heeft in goede samenwerking met en met instemming van de bestaande importeur (Hifi Matters Rijswijk) deze overgang geregeld.

ISE

Op de Amsterdamse ISE (vandaag tot en met 10 februari) presenteren de nieuwe eigenaren van de fabrikant hun visie op de toekomst. Als u daarvan wat mee wilt krijgen, kunt u terecht in de Discovery Zone van de beurs (stand nummer 6K166). Ook krijgt u daar het vernieuwde assortiment te zien. Overigens is ook Monitor Audio – de importeur – op de ISE te vinden en wel in hal 5, stand R75.

Gerelateerde berichten

AVM Evolution A3.2 versterker

NIEUWS – De alles in één oplossing – de C8 – en de cd-speler – de cd 3.2 – zijn nog maar net uit en AVM komt met een nieuwe versterker. Het gaat lekker daar! De krachtpatser levert twee keer 175 watt en is uitbreidbaar met een phono-trap, usb-dac en tuner. Kortom: veelzijdigheid alom!

Geef een reactie